Penelope Kruz: Sin mi je promenio život!

Penelope Kruz: Sin mi je promenio život!

Autor: | 05/05/2011

0

Španska glumica Penelope Kruz je gostujući u emisiji "The Tonight Show" Džeja Lena otkrila nekoliko zanimljivih detalja i anegdota iz svog života, kako je zapalila kosu duvajući svećice na rođendanskoj torti, zatim je priznala da nema vozačku dozvolu i da se jako plaši vožnje. Za sebe kaže da je jako tvrdoglava i da joj je uloga majke u potpunosti promenila život. Glumica i njen muž Havijer Bardem dobili su sina Lea u januaru ove godine.
- Svi govore kako ti se život promeni kad dobiješ dete. I kad postanete roditelj odjednom shvatite da su svi ti klišei o deci i majčinstvu, zapravo tačni - rekla je Penelope Kruz.
Tridesetsedmogodišnja glumica je otkrila da je trudna ubrzo pošto je trebalo da počne sa snimanjem četvrtog nastavka filma ''Pirati sa Kariba'' sa Džonijem Depom. Odmah je javila reditelju da neke stvari na snimanju moraju da se prome.
- Saznala sam da sam trudna i rekla sam to Džoniju i reditelju. Prvenstveno zbog svoje bezbednosti, pa zatim i zbog iskrenosti - rekla je Penelope.
- Dosta stvari se promenilo, kao što je na primer moja odeća. Više nisam bila spremna za opasne scene. Nakon priznanja trudnoće sve je bilo apsolutno sigurno i osećala sam se jako zaštićeno na snimanju - dodala je ona.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin