Duško Tošić: Ne varam moju Jelenu!

Duško Tošić: Ne varam moju Jelenu!

Autor: | 03/05/2011

0

Estradna čaršija već desetak dana bruji da je fudbaler "Crvene zvezde" Duško Tošić u tajnoj vezi sa Sanjom Radinović, bivšom mis Vojvodine, koja sa Zoranom Pejićem Pejom na DM SAT televiziji vodi emisiju “Peja šou”. Da sve bude kao u meksičkim telenovelama, govori i činjenica da je mlada manekenka u vezi sa fudbalerom Markom Filipovićem, sa kojim je Tošić blizak prijatelj.
- To su notorne laži! Jedno neka svima bude jasno - svoju ženu nikada neću prevariti! Dotična Sanja sa kojom me spajaju je devojka mog druga Marka Filipovića, i tu se priča završava. Veoma je ružno što smo na ovaj način napadnuti moja porodica i ja. Koja budala bi varala ženu kao što je Jelena?! Imamo dvoje zlatne dece, divan brak, i ne dozvoljavam da tabloidi šire neistine. Učiniću sve da zaštitim Jelenu od ovakvih stvari - izjavio je fudbaler za "Novosti".
Jelena Karleuša nije se potresla zbog navodne suprugove ljubavne afere sa manekenkom, jer je potpuno sigurna u Duškovu ljubav:
- Žao mi je što zli jezici uvlače mog supruga u ovo tabloidno blato puno laži i izmišljotina. Sanju i njenog dečka poznajem i žao mi je što su žrtve mog imena. U Duška imam apsolutno poverenje, tako da mi je cela priča smešna!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti