Marija Karan: Na putu ka svetskom tronu

Marija Karan: Na putu ka svetskom tronu

Autor: | 27/04/2011

0

Posle niza zapaženih uloga u domaćoj kinematografiji, naša popularna glumica Marija Karan već treću godinu zaredom uspešno gradi i internacionalnu karijeru, pa je tako već imala zapažene uloge u britanskoj drami „Taksista“ i seriji „Ambulanta“. U poslednje vreme ova zanosna crnka živi u Americi gde je već igrala u holivudskim ostvarenjima „Oružje“ gde joj je partner bio Žan Klod van Dam, dok u filmu „Obred“ glumi sa legendarnim Entonijem Hopkinsom. Poslednja u nizu zapaženih rola koje je dobila je u američkoj hit seriji „Tajni slučajevi“, gde u prvoj epizodi druge sezone tumači glavni lik - uspešnu profesionalnu teniserku Naidu koja čudnom koincidencijom biva umešana u slučaj koji istražuje „FBI“.
- Velika mi je čast i zadovoljstvo što imam priliku da radim sa proslavljenim američkim glumcima, snimam za visokobudžetne serijale, kao što je popularni američki serijal "Tajni slučajevi" koji je ostvario višemilionsku gledanost posle prve sezone prikazivanja. Svaka odigrana uloga posebna je na svoj način, a tako je i sa likom visokorangirane teniserke Nadije, koja je umešana u slučaj „FBI“. Ovu seriju snimam sa izuzetno uspešnim glumcima filmske industrije, među kojima su čuveni glumac Piter Galager i talentovana Piper Perabo. Nadam se da će se serijal uskoro naći i u programskoj šemi neke od televizijskih stanica u Srbiji, pošto je reč o veoma zanimljivoj i neobičnoj seriji. Radimo u Kanadi i trenutno najveći deo vremena provodim na setu - kaže Marija za magazin Hello! i otkriva da se već privikla na život u Los Anđelesu gde je stekla mnogo prijatelja.
- U Americi slobodno vreme provodim sa prijateljima sa kojima volim da odem na izlet u prirodu, a pored toga, bavim se sportom i trudim se da upoznam američki način života i kulturu. Želim i da se posvetim sebi, sportovi na vodi su mi trenutna fascinacija, a u zavisnosti od raspoloženja vežbam jogu, idem u teretanu, vežbam pilates u prirodi ili sa prijateljima odem na planinarenje. Ponekad kada želim da se opustim, odem do obale okeana i čitam knjigu na plaži.
I pored toga što se već privikla na život „preko bare“, ova zanosna dvadesetosmogodišnjakinja i dalje redovno dolazi u rodni Beograd gde žive njena porodica i prijatelji iz detinjstva i mladosti sa kojima je još u kontaktu.
- Veoma mi nedostaju porodica i prijatelji, ali i neka lepa mesta u Beogradu, kao što je „Klub književnika“, gde volim da odem na ručak sa prijateljima i na Gardoš u Zemunu za koji me veže detinjstvo. Često mi se jede i mamina piletina koja je najbolja na svetu, a uželim se i plazme ili smokija, pa se i to ponekad nađe u mom koferu kada se vraćam u Ameriku - tvrdi talentovana glimica.
Osim prijatelja i porodice, ovoj uspešnoj dami veliki oslonac predstavlja i njen emotivni partner sa kojim je u vezi već nekoliko godina. Pošto ne voli da priča o svom intimnom životu, Marija ne želi da otkrije identitet svog momka koji je Amerikanac, a priznaje da ju je osvojio svojim plemenitim osobinama.
- Najviše od svega mi se dopadaju njegova iskrenost i hrabrost, ali i veoma dobra organizovanost, razumevanje i spremnost da me uvek voli, vodi i prati - zaključuje uspešna glumačka zvezda.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin