Anabela Bukva i Gagi Đogani: Porodica na okupu kao u stara dobra vremena

Anabela Bukva i Gagi Đogani: Porodica na okupu kao u stara dobra vremena

Autor: | 25/04/2011

0

Mada su se još pre dve godine zvanično razveli, bivši supružnici Anabela Bukva i Gagi Đogani svojoj mlađoj kćerki Nini upriličili su proslavu šestog rođendana. U dečjoj igraonici „Zazu“ na Vidikovcu simpatična devojčica Nina proslavila je svoj rođendan u društvu tridesetak drugova iz vrtića sa kojima se nedavno rastala jer je krenula u prvi razred francuske osnovne škole u Beogradu.
- S jedne strane, bilo je prelepo, ali, sa druge, i jako dirljivo jer je moja kćerka Nina poslednji put slavila rođendan sa drugarima iz vrtića, sa kojima je provela pet nezaboravnih godina. Svi su zaista uživali, igrajući i pevajući razne dečje pesme - kaže popularna pevačica Anabela Bukva, majka male slavljenice.
- Ninina želja je bila da proslavi rođendan u igraonici „Zazu“. Ambijent je idealan za rođendanske proslave mališana. Nina je i ranije u ovu igraonicu odlazila na rođendane kod svojih drugara, tako da je poželela da i ona ima slavlje u ovom dečjem kutku. Ponudila sam da joj organizujem animatore koji će zabavljati nju i njene goste, ali ona je htela samo dobru muziku, uz koju je želela da sa svojim malim prijateljima „luduje" - sa osmehom priča zgodna pevačica i napominje da su na rođendanu njene kćerke isključivo bili gosti koje je Nina sama pozvala.
- Bilo je veoma simpatično dok sam pisala pozivnice, a ona mi diktirala koga će da pozove. Pored njenih drugara, na rođendanu je bila i njena starija sestra Luna, koja je sa svoje dve drugarice sedela u delu za odrasle. Velika je razlika u godinama između njih dve da bi Luna bila deo Ninine zabave - kaže Anabela.


Naravno, kao i svake godine Anabelin bivši suprug, Ninin otac, muzičar Gagi Đogani nije propustio zabavu svoje mezimice.
- Naravno da je Gagi bio na zabavi svoje mezimice. On je i finansijski pomogao organizaciju rođendana naše kćerke. Budući da nije mogao da se odluči čime da je obraduje i šta da joj kupi, uručio joj je kovertu s novcem da sama odabere šta joj se dopadne - ističe Anabela i napominje da je Nina dobila mnogo originalnih poklona.
- Ja sam joj kupila patike koje je želela. Od sestre je dobila komplet za princeze, čemu se posebno obradovala.
Najsvečaniji deo rođendanske žurke bio je iznošenje slavljeničke torte kada je i započela prava zabava.
- Torta je izgledala onako kako je slavljenica poželela. Napravljena je u obliku njenog omiljenog crtanog junaka, „Pepa praseta“, sa njegovom celom familijom i kućicom. Kada je Nina počela da duva svećice, sa svih strana počeli su da izleću vodeni balončići. Taj trenutak bio je poseban. Sem što je bila izuzetno lepo dekorisana, torta je bila i izvanrednog ukusa - završila je Anabela Bukva i dodala da se njena kćerka puna utiska te večeri vratila kući.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti