Verili se Petar Kapisoda i Dejana Rosuljaš!

Verili se Petar Kapisoda i Dejana Rosuljaš!

Autor: | 24/04/2011

0

Voditeljka OBN televizije i emisije "Dejana Talk Show" Dejana Rosuljaš verila se sa svojim momkom, rukometašem sarajevske "Bosne" Petrom Kapisodom, saznaje ekskluzivno magazin "Svet" od izvora bliskog ljubavnom paru. Nekada jedan od vodećih šarmera na našim prostorima odlučio je da se smiri pored atraktivne voditeljke. Dejana i Petar nedavno su proslavili godišnjicu ljubavi u jednom elitnom sarajevskom restoranu koji vodi Petrov blizak prijatelj, a posle romantične večere voditeljka je dobila skupoceni prsten. Petar je svojoj dragoj prsten kupio prilikom nedavnog putovanja u Pariz i čekao pravi trenutak da zaprosi plavokosu lepoticu.
- Dejana nije ni slutila da će joj Petar posle večere pokloniti prsten. I te večeri, kao i prethodnih, došli su nasmejani i odlično raspoloženi u restoran. Tokom večere bili su skoncentrisani samo jedno na drugo. Trenutak kada je Petar izvadio prsten i poklonio ga Dejani bez sumnje je bio najromantičniji te večeri. Dejana svoje oduševljenje nije ni pokušavala da sakrije, ali ni Petar, koji je bio srećan što je atraktivna voditeljka prihvatila prsten.
Međutim, ni Dejana ni Petar još uvek ne žele javno da govore o tome, jer svoju intimu žele po svaku cenu da zadrže samo za sebe. Podsećanja radi, njih dvoje su se upoznali pre nešto više od godinu dana, a upućeni kažu da se gotovo ne odvajaju jedno od drugog, kao da su još na početku veze.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti