Trudna Mirka Vasiljević?

Trudna Mirka Vasiljević?

Autor: | 20/04/2011

0

Glumica Mirka Vasiljević i njen verenik Vujadin Savić, fudbaler francuskog Bordoa, uskoro će postati roditelji. Lepa glumica seli se u Francusku, gde će sa svojim dragim sačekati rođenje svog prvog deteta, prenose beogradski dnevni listovi.
- Vujadin i Mirka verili su se početkom godine i tada nisu znali da je ona u drugom stanju. Kad su saznali, ne zna se ko je bio srećniji. Vujadin je odmah poželeo da Mirki pokaže koliko ga je vest o prinovi usrećila, pa joj je poklonio zlatnu ogrlicu i minđuše iz „šoparove“ kolekcije. Ona još ne može da otputuje u Francusku, jer su joj lekari poručili da se čuva u prvom tromesečju trudnoće, ali već za mesec dana pridružiće se budućem suprugu - navodi sagovornik blizak ovom mladom paru.
Perspektivni fudbaler je u subotu uveče proslavio gol na utakmici Lil - Bordo tako što je stavio palac u usta, a poznato je da je to način na koji budući očevi na terenu saopštavaju srećnu vest navijačima. Iako je mladi fudbaler pokušavao da demantuje tu priču rečenicom "Ma nije, otkud vam to", ali potez prilikom postizanja gola na utakmici ga je odao.
- To sam uradio zbog saigrača, mnogi od njih čekaju dete, pa zato - kroz osmeh je rekao Vujadin.
Ipak, sin Duleta Savića ostao je nedorečen, a da li je mlada glumica u blagoslovenom stanju saznaćemo uskoro.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti