Bred Pit: Grozno je biti ostavljen

Bred Pit: Grozno je biti ostavljen

Autor: | 20/04/2011

0

I holivudski lepotan Bred Pit je nekada patio zbog ljubavnih problema. Glumac je nedavno otkrio da je teško preboleo raskid sa svojom nekadašnjom verenicom, glumicom Džil Šolen, sa kojom je trebalo da se venča 1989. godine. Zbog nje je potrošio poslednji novac na avionsku kartu do Budimpešte da bi ona tamo raskinula njihovu vezu.
- Nazvala me telefonom dok sam bio u Los Anđelesu i plakala. Bila je usamljena i napravila je veliku dramu. Ja sam u džepu imao 800 dolara i od toga sam 600 potrošio na kartu do Budimpešte da je vidim. Došao sam na set gde je ona snimala pa smo posle otišli na večeru. Tada mi je rekla da se zaljubila u reditelja filma, a ja sam ostao potpuno šokiran i samo rekao da odlazim - ispričao je Bred.
Iako ga smatra ga jednim od najgorih u životu. Glumac kaže da ga je to iskustvo ojačalo, te zbog toga još više ceni svu sreću koju sada ima.
- Tu noć sam proveo na klupici u Budimpešti, a za razgovor sam imao samo beskućnika koji nije znao engleski. U Ameriku sam se vratio bez prebijenog novčića. Često se setim te noći - dodao je Pit.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti