Penelope Kruz i Havijer Bardem: Prvi put u javnosti sa tek rođenim sinom Leom

Penelope Kruz i Havijer Bardem: Prvi put u javnosti sa tek rođenim sinom Leom

18/04/2011

0

Poslednjih meseci najviše očekivane fotografije bile su one na kojima su dve španske zvezde u Holivudu, Penelope Kruz i Havijer Bardem sa detetom, njihovim najvećim uspehom u životu. Budući da beba ima skoro mesec i po dana, zaljubljeni par je iskoristio lepo vreme u Los Anđelesu i uživao u dugoj šetnji parkom „Will Rogers State“, u predelu punom drveća i prirodi koja se pretvorila u savršenu scenu na kojoj su oni nesumnjivo odigrali svoju najbolju rolu - ulogu roditelja. Ako na policama u njihovoj kući u Madridu blistaju mnogobrojna nacionalna i međunarodna priznanja, kao što su, na primer, dva „Oskara“, za prvu godišnjicu braka, koju će proslaviti u julu, ne postoji veća nagrada od Lea, kako će se, najverovatnije, zvati prinova. Slavni roditelji to još nisu potvrdili, ali je Santjago Segura skinuo veo tajne sa detetovog imena, napravivši mali lapsus prilikom obraćanja medijima. Penelope i Havijer su bili neopisivo srećni dok su držali dete koje mnogo liči na svoje slavne roditelje. Iako su nosili ranac sa opremom za bebu, uživali su da ga svakog trenutka uzimaju jedno od drugog, jer ni jedno od njih nije htelo da se odvoji od njega, stalno ga mazeći, obasipajući ga poljupcima i nežnošću i praveći grimase kako bi mu izmamili osmeh. Jedan od tih pokušaja ostao je bezuspešan jer Penelope nije uspela da nasmeje svoga sina koji je spokojno spavao u očevom naručju. I dok je mama Penelope, koja je u rekordnom vremenu povratila liniju posle porođaja, u svakom trenutku bila brižljiva prema mališanu, Havijer je takođe pokazao da je izvrstan otac, iskazujući brigu prema bebi i pažnju prema svojoj supruzi, koju je više puta tokom šetnje grlio i ljubio.
Penelope je izvrsna majka. Ja sam svedok iz prve ruke. To je prilično neverovatno. Tako je odana i prirodna da se osećam izuzetno privilegovanim što mogu da računam na nju - izjavio je nedavno Džoni Dep o svojoj koleginici prilikom četvrtog prikazivanja „Pirata s Kariba“, filma čija je promocija pre nekoliko dana obeležila Penelopin povratak na posao posle Leovog rođenja u janaru, u bolnici „Cedars-Sinai“ u Beverli Hilsu.
Nekoliko sati posle toga Penelope se od srećne majke i porodične žene pretvorila u majku sa zvezdom na Bulevaru slavnih u Holivudu, zahvalivši u svom govoru suprugu i sinu što je čine tako srećnom.

FOTOGRAFIJE: Dejvid Šumaher

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti