Sergej Trifunović: Život sa novim ubrzanjem

Sergej Trifunović: Život sa novim ubrzanjem

Autor: | 16/04/2011

0

Sergeja Trifunovića nije previše zabrinulo to što je ostao bez angažmana na televiziji „MTV“, jer je njegova emisija „Hitorama“ koju je vodio sa Idom Prester ukinuta. Očito je da je poznati glumac zadovoljan zaradom koju mu pruža njegova osnovne profesije, pa je rešio da kupi nov automobil. Sergej je jedan od najplaćenijih i najviše angažovanih domaćih glumaca, pa ne treba da čudi što je poželeo da promeni automobil i da više ne vozi polovan već sasvim nov.
Iako ga njegov „citroen X sar“ još odlično služi, kod njega postoji velika želja za promenom. Kontroverzni umetnik, koji je osim po odličnim ulogama postao prepoznatljiv i po skandalima, već duže planira da obavi ovu kupovinu. Prošle nedelje je sa prijateljem posetio „Beogradski sajam automobila“, ali je i pre nego što je došao već bio upućen u ponudu i dobro je znao šta hoće da kupi, pa se zadržao samo na jednom štandu. Jedina dilema pri izboru mu je bila za koju boju da se opredeli, crnu ili belu. Sergej je gledao oba, isprobavao sedišta, proveravao klimu i muzički uređaj, ali ne zna se za koji se odlučio. Ono što se zna je da se sa izlagačem dogovorio o kupovini na lizing, a dobio je i sajamski popust, zbog čega je prošao jeftinije nego da ga je kupio pre ili posle ove manifestacije.
Glumac, koji je svojevremeno pokušao da izgradi karijeru u Holivudu, često je završavao na stranicama domaće štampe zbog nesavesne vožnje. Prošle godine, dok se tokom noći vozio gradom sa tadašnjom devojkom, snimljen je kako četiri puta zaredom nije stao na crveno svetlo. U avgustu, u hrvatskom mestu Mimice, imao je manji saobraćajni udes, ali se zbog toga nije uzbudio, jer se nije zaustavio već je nastavio da vozi tamo gde se uputio. Poslednje u nizu prekršaja za volanom napravio je početkom februara, kada je zbog vožnje pod dejstvom alkohola odveden na trežnjenje u policijsku stanicu. Tada mu je oduzeta vozačka dozvola na tri meseca, tako da će Sergej morati da sačeka još koju nedelju dok ponovo ne sedne za volan. Ovog puta trebalo bi da to bude u novom automobilu.

Sandra A. Rilak

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin