Kristijano Ronaldo uživa u roditeljstvu

Kristijano Ronaldo uživa u roditeljstvu

Autor: | 16/04/2011

0

- Uživam maksimalno u svom sinu, osim kad moram da mu menjam pelene - izjavio je jedan od najboljih fudbalera sveta, Kristijano Ronaldo. Svom sinu, koji je rođen 3. jula prošle godine, Ronaldo je dao ime po sebi, Kristijano. Portugalski fudbaler samohrani je otac, a u brizi oko sina pomažu mu majka i sestre.
- Dobar sam otac. Još uvek učim. Ne mogu rečima da opišem kakav je to osećaj biti otac. Prelepo je probuditi se ujutro i pored sebe ugledati osobu koja je vaša krv i meso. Uživam u vrlo posebnim trenucima svog života. Otac sam devet meseci. Svakoga dana mi sin priredi neko novo iznenađenje, bilo da je to osmeh, pogled, neki gest. Spektakularno je imati dete - ispričao je napadač "Real Madrida" u razgovoru za klupsku televiziju.
- Mislim da će moj sin biti vrlo pametan. Barem pametniji od mene - nagađa slavni fudbaler, iako mališan još nije napunio ni godinu dana. Neću ga na ništa terati kada je u pitanju njegova buduća profesija. Neka radi šta želi. Neću ga terati da bude fudbaler. Ali, nemojmo se lagati, voleo bih da bude moj naslednik. Biće onako kako Bog želi da bude - izjavio je poznati fudbaler.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin