Anita Lazić Todorović: Oko Nine mi se trenutno vrti ceo svet!

Anita Lazić Todorović: Oko Nine mi se trenutno vrti ceo svet!

Autor: | 14/04/2011

0

Bivša voditeljka Anita Lazić - Todorović, ćerka glumice i pevačice Snežane Savić i režisera Dragoslava Lazića, koja se posle izleta u glumu u seriji "Seljaci" posvetila profesorskom pozivu, poslednja dva meseca potpuno se predala najvažnijoj ulozi - majke. Njena ćerkica Nina, koju je dobila sa dr Ivanom Todorovićem, za nekoliko dana napuniće dva meseca.
-Suprug i ja smo se već uhodali u ulozi roditelja
- kaže za "Novosti" Anita Lazić. - Oko Nine mi se trenutno vrti ceo svet. Ona je vesela beba i mnogo se smeje. Dobro napreduje, dobila je kilogram i po za mesec. Čini mi se da liči na tatu. Moje drugarice obično kažu: "Jao, Anita, izvini, ali Nina je ista Ivan", a ja im odgovaram: "Nema razloga za to izvini. Pa, ja sam svog supruga birala. On je meni prelep čovek. Ima plave okice i crnu kosicu, a čini mi se da na mene ima samo usta.
Anita veli da je svima ime njene ćerkice asocijacija na ulogu njene majke u hit seriji "Bolji život".
- Volim to ime. Ono je bilo moj izbor, a suprug se odmah složio. Baka je imala obaveze oko predstave "Pozovi M radi užitka", pa nije mnogo provodila vremena sa nama, ali kad god može pomaže mi. Evo, baš sada smo nas tri devojke na okupu i uživamo - kaže kroz osmeh Anita i dodaje da će se vrlo brzo vratiti predavanju na Akademiji za diplomatiju i bezbednost.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin