Francuska nacionalna televizija snimila emisiju o JK

Francuska nacionalna televizija snimila emisiju o JK

Autor: | 07/04/2011

0

Ekipa francuske nacionalne televizije posetila je Srbiju kako bi uradila dokumentarnu emisiju o pop divi Jeleni Karleuši. Glavni urednik emisije "24 sata", Džejms Andre, sa svojom ekipom proveo je ceo dan u drustvu naše zvezde, razgovarajući sa njom i snimajući svaki njen pokret.
-U Francuskoj vlada veliko interesovanje za likom i delom Jelene Karleuše, a intrigantna je i priča o njenom braku sa Duškom Tošićem, nekadašnjem igračem FK "Sosho". Predstavili smo je francuskim gledaocima kao balkansku verziju Madone. Kroz priču o Jeleni, umetnici koja ruši predrasude, bavi se ljudskim pravima i pisanjem, želeli smo da pokažemo francuskoj javnosti novo lice Srbije.
Popularna JK pokazala se kao odličan domaćin. U čast gostiju, JK je na sebi imala garderobu sa potpisom francuskih modnih kuća, haljinu i cipele "Lanvin", kao i "Chanel" tašnu. Na tečnom engleskom jeziku, Karleuša je davala interesantne odgovore o životu i karijeri, a odgovorila je i na mnoga politička pitanja.
-Bila mi je čast da ugostim cenjene goste sa francuske nacionalne televizije. Interesovalo ih je sve o mom životu, muzici i političkim aktivnostima. Pitali su me i o kolumni koju sam pisala, kao i mojim pro-gej stavovima. Poklonila sam im DVD sa koncerta i pozvala ih da ponovo posete Beograd.

 

 

 

Foto: Mirko Tabašević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još