Viktorija i Dejvid Bekam: Novi obrt u životu slavnog bračnog para

Viktorija i Dejvid Bekam: Novi obrt u životu slavnog bračnog para

Autor: | 05/04/2011

0

Nije pretenciozno reći da Dejvid i Viktorija Bekam vode čaroban život. Pri tom se misli na svetsku slavu, neprocenjivo bogatstvo i bajkovit brak u kome su dobili tri prelepa sina. Međutim, sada, sa potvrdom da par konačno očekuje dugo željenu kćerku, njihov život dobio je novi obrt.
Fudbaler Dejvid Bekam je pre nekoliko dana na ručku sa svojim timom „Los Anđeles galaksi rekao da je Viktorija trudna i da nosi devojčicu. Kasnije je dodao da su im lekari najpre saopštili da čekaju četvrtog dečaka, a onda ih je oduševila informacija koji su dobili na drugom pregledu ultrazvukom nekoliko nedelja kasnije.
- Kada imate tri dečaka, samo pretpostavljate da ćete dobiti još jednog - izjavio je nedavno Dejvid voditelju američkog radija Rajanu Sikrestu. - Smešno je to što su, kada smo sa tri meseca otišli na ultrazvuk, lekari rekli da je izgleda dečak.
Dejvid je nastavio da objašnjava kako je to divno, skoro kao petočlani tim.
- Onda smo se vratili i rekli su nam: "U stvari, devojčica je." Preplavile su nas emocije. Osećaj je divan.
Prijatelji bliski paru kažu da su bivša spajsica i njen suprug oduševljeni i presrećni.
- Viktorija se oseća apsolutno blagosloveno zbog činjenice da čeka devojčicu, - kaže jedan od njih. - Iskreno je verovala da je dečak posle prvog pregleda ultrazvukoma. Bilo je to nekoliko konfuznih nedelja, ali, naravno, ne postoji ništa što bi ih moglo više usrećiti od toga što će porodica konačno dobiti i devojčicu. To je najbolja vest koju su ikada dobili.
Američki i britanski mediji su pisali da je par sa svoja tri sina, jedanaestogodišnjim Bruklinom, osmogodišnjim Romeom i dve godine mlađim Kruzom, pravio planove o napuštanju doma na Beverli Hilsu koji je vredan trinaest miliona funti, da bi se vratili u Englesku u novembru, kada Dejvidu istekne ugovor sa klubom u Los Anđelesu. Jedne novine su pisale da su čak posetili ekskluzivnu školu u Herdfordširu Haberdashers' Aske's da vide da li bi odgovarala njihovim dečacima. Ali izvor otkriva da porodica još nije finalizovala svoje planove, pa je veća verovatnoća da će se preseliti u Njujork nego u London.
- Nasuprot pisanju medija, nisu odlučili gde će živeti kada Dejvidu istekne ugovor. Priča da će dečaci ići u Haberdasher's Aske's školu nije istinita - kaže prijatelj Bekamovih. - Porodica je srećna i nastanjena u Los Anđelesu, a preseljenje bi bio veliki preokret za sve njih. Jedna od ideja je da se presele u Njujork, da bi Viktorija bila bliža svom poslu modnog kreatora. Pri tom i dalje bi bili skoro na podjednakoj udaljenosti od Los Anđelesa i Londona. Svi dečaci apsolutno vole život u Los Anđelesu, na suncu, i za njih bi bila velika promena da se vrate u Veliku Britaniju. Oni vole Britaniju, samo nisu uvereni da bi to bio pravi potez za porodicu u ovom momentu.
U intervjuu koji je dao Rajanu tridesetpetogodišnji fudbaler je potvrdio da su on i njegova supruga, modni dizajner, zaista pozvani na venčanje princa Vilijama i Kejt Midlton u Vestminstersku opatiju 29.aprila.
- Veoma smo ponosni na našu kraljevsku porodicu i uzbuđeni smo što smo pozvani na venčanje - rekao je. - Vikorija malo brine jer će tada biti u poodmakloj trudnoći.
Naš izvor dodaje:
- Dejvid i Viktorija su ushićeni zbog kraljevskog venčanja. Znaju da je neverovatno biti deo tako značajnog dana i srećni su što će o tome moći da pričaju svojim unucima u godinama koje dolaze. Posle kraljevskog venčanja boraviće u Los Anđelesu i posvetiće se pripremama za dolazak bebe. Svi u porodici su toliko uzbuđeni, izuzetno srećni i ovo će njihovu bajku učiniti kompletnom.
U međuvremenu, Dejvid je i formalno podneo žalbu za povlačenje nedavne odluke suda u Los Anđelesu da odbaci njegovu tužbu, u kojoj zbog klevete od američkog magazina, koji je objavio optužbe prostitutke Irme Niki da joj je bivši engleski kapiten platio da provede noć sa njim u avgustu 2007. godine, traži dvadeset pet miliona dolara. Bekamov pravni tim je siguran u pobedu, a fudbalerovi prijatelji i fanovi tim povodom kažu da je Dejvid uveren da će pravda pobediti.

Tekst: ROSI NIKSON I LAURA BENAMIN

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti