Nina Seničar: Na dobrom putu da ostvari svoj san

Nina Seničar: Na dobrom putu da ostvari svoj san

Autor: | 04/04/2011

0


Novosadska manekenka Nina Seničar, koja je pre nekoliko godina iz rodnog grada otišla u Italiju gde je završila fakultet i postala jedna od najpoznatijih javnih ličnosti, nedavno je prvi put prihvatila da učestvuje u kampanji jednog modnog brenda iz Srbije. Manekenka je odnedavno zaštitno lice proizvođača donjeg rublja i kupaćih kostima „Bugati“. Fotografije je predstavila na promociji upriličenoj u jednoj galeriji zbog čega je dva dana boravila u Srbiji.
- Poslove uvek pažljivo biram. Pre nego što donesem odluku da li ću neki angažman prihvatiti ili ne dobro razmislim o svemu. Veoma mi je važno da osim kvaliteta kompanije i njene marketinške kampanje upoznam ljude koji stoje iza tog projekta i sa njima ostvarim prijateljski odnos. To se desilo i sa „Bugatijem“ i zbog toga je došlo do naše saradnje - kaže Nina za magazin „Hello!“.
Nina ne oskudeva u poslu, jer se u Italiji već dokazala kao model, televizijska voditeljka, a prvi put se oprobala i kao glumica. Jedna od najlepših Srpkinja dobila je ulogu u filmu „Napolitana“ koji će premijerno biti prikazan u oktobru.
- Imala sam čast da radim sa velikanima italijanske komedije. Trudila sam se da što više naučim od njih.
Poznata manekenka će uskoro otputovati u Ameriku, gde će pokušati da ostvari svoj san o holivudskoj karijeri. U Los Anđelesu je čekaju agenti, a od nje zavisi kako će se pokazati tamošnjim producentima i režiserima.
- Početkom aprila odlazim u Los Anđeles. Svakih deset dana ću se vraćati u Milano zbog brojnih obaveza koje imam u Italiji. Putovanja su naporna, ali se čovek na sve navikne i ne žalim se - priča Nina.
Za sedmu umetnost počela je da se interesuje još dok je bila tinejdžerka. Pohađala je razne škole, ali je ipak manekenstvo stavila ispred glume. Sada, kada se ostvarila u svom osnovnom zanimanju, želi da se dokaže i na filmskom platnu.
- Za glumu sam počela da se interesujem još u gimnaziji. Iskreno, upisala sam se na dramsku sekciju jer je tamo išao dečko u kojeg sam bila zaljubljena. Već posle prvog časa sam zaboravila na njega i gluma me je osvojila. U Italiji sam pohađala časove dikcije, a vikendom sam išla u školu glume u pozorištu „Olmeto“. Sada imam profesora koji me je pripremao za film koji sam snimila, ali mislim da sam više naučila u samom procesu rada, jer sam od starijih glumaca dobijala brojne korisne savete. Volela bih da snimim film i u Srbiji. Mi imamo jednu od najboljih škola glume u svetu i izvanredne glumce i režisere. Veliki sam fan Emira Kusturice i moj san je da sa njim sarađujem - iskrena je poznata Novosađanka.
Iako godinama ne živi u Srbiji, Nina ne prestaje da intrigira ovdašnju javnost. Njen ljubavni život često je na stranicama žute štampe. Dovodili su je u vezu sa mnogim poznatim muškarcima, kako u Srbiji tako i u Italiji, ali nijednu od njih nije priznala. Jedina romansa o kojoj je govorila je ona sa velikom zvezdom Erosom Ramacotijem, sa kojim je ostala u prijateljskim odnosima. Trenutno je u vezi sa fudbalerom Markom Borijelijem, ali i pored toga što su ih italijanski paparaci fotografisali zajedno, o toj vezi ne želi da priča.
- O mom ljubavnom životu verovatno se dosta piše zato što o tome ne govorim za medije. Ljudi bi trebalo da me znaju po onome što radim, a ne po tome sa kim se zabavljam. Dovoljno je da kažem da sam zaljubljena - kaže Nina i dodaje da je od onih devojaka koja u svemu sledi svoj instinkt, pa tako i u ljubavi.
- Ne postoji neka posebna karakteristika koju muškarac mora da ima da bi mi se dopao. Tu sve radi „hemija“, ili postoji ili ne. Sledim svoje instinkte, a mislim da su žene te koje biraju. Nema tog muškarca koji će te osvojiti ako ne želiš da budeš osvojena. Tajna je navesti muškarca da misli da je on taj koji osvaja - zaključuje Nina.

Tekst: Ivana Nikolić

Foto: Slobodan Pikula

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti