Suzana Perić ponovo zaljubljena

Suzana Perić ponovo zaljubljena

Autor: | 02/04/2011

0

Uspešna modna dizajnerka Suzana Perić koja već jedanaest godina ima sopstveni brend, novom kolekcijom „Buondi dive šapuću o slobodi“, koja će biti prikazana na beogradskoj „Nedelji mode“, napravila je veliki pomak u svom radu, a njeni modeli inspirisani su divama iz sedamdesetih godina. U skladu s tim, kreatorka je odlučila da zaštitna lica za njenu kolekciju budu glumica Nina Janković i urednik Presove rubrike džet-set Nemanja Pajić, a promene u njenom radu, kako sama priznaje, proistekle su iz promena na privatnom planu.
- Odlučila sam da napravim jednu ženstvenu kolekciju koja će isticati obline dama na sofisticiran i nenapadan način, a inspiracija su mi bile harizmatične filmske dive iz sedamdesetih. Upravo zbog toga želela sam da zaštitno lice ove kolekcije bude Nina Janković, jer je mlada i uspešna devojka sa brojnim kvalitetima. Osim nje i Nemanje imam i još dve manekenke, Janu i Katarinu, devojke koje ove godine učestvuju u rijalitiju „Top-model“ - objašnjava Suzana koja će uskoro otvoriti i svoju radnju, a pre toga publika će imato prilike da na „Nedelji mode“ vidi njene modele 29. marta u „Expo centru“ na Novom Beogradu.
- U poslednje vreme veoma sam zadovoljna i srećna. Uspela sam da se okružim pozitivnim ljudima i pravim prijateljima, osim toga imam i odlične saradnike, tako da mi je uvek lepo kada sam na poslu. Moja kćerka Tifani raste, ima već pet godina i svakodnevno me nečim obraduje. U mom životu je na svim poljima potpuna nirvana, a tako je i u ljubavi - otkriva uspešna dizajnerka i priznaje da je posle raskida sa bankarom Brankom Čovićem, sa kojim je bila u vezi više od godinu dana, ponovo pronašla svoju jaču polovinu.
- Tačno je, zaljubljena sam, ali još je rano da pričam o tome. Ono što mogu da kažem je da može da me osvoji pravi muškarac koji zna šta hoće, koji je dominantan i pored koga se osećam zaštićeno i sigurno. Naravno, mora da postoji i „hemija“ među nama, ali mi fizički izgled nije bitan - otkriva Suzana Perić.
Za osmeh na licu šarmantne brinete zaslužna je i njena kćerka Tifani koja već sa pet godina ima izgrađen stav o tome da želi da bude dizajnerka kada odraste, baš kao i njena majka.
- Nas dve gotovo svakodnevno imamo male rasprave o tome šta će ona biti kad poraste. Dok bih ja žarko želela da bude lekar kao moji roditelji, ona stalno govori da će se baviti dizajnerskim poslom. Zato svakodnevno crta i po čitavom stanu lepi svoje crteže, a isto to radi i u vrtiću - kaže Suzana.
- Trudim se da kćerku naučim da bude dobra i poštena osoba sa jasno izraženim moralnim vrednostima, jer su na isti način mene vaspitavali moji roditelji. Možda sam malo stroga i patrijarhalna, ali mislim da je to ispravno. Pored toga, jako mi je važno da joj usadim neke zdrave navike, pa se tako nas dve zdravo hranimo, vežbamo tri puta nedeljno i vodimo računa da svakog dana imamo pet obroka. Mislim da je u današnje vreme stvar kulture briga o sopstvenom zdravlju i da ljudi ne smeju sebi da dozvole da imaju loše navike ili da budu često bolesni - zaključuje Suzana Perić.

Piše: Ivana Nikolić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin