Jovana Janković: Nisam u vezi sa Sašom Đorđevićem!

Jovana Janković: Nisam u vezi sa Sašom Đorđevićem!

Autor: | 22/03/2011

0

Voditeljka Jovana Janković šokirana je pisanjem tabloida koji je dovode u vezu sa slavnim srpskim košarkašem koji je oženjen i povremeno boravi u Italiji.
- Totalna je budalaština što me povezuju sa Aleksandrom Đorđevićem! - izjavila je za S media portal Jovana Janković i dodala:

- Stvarno sam ostala bez teksta. Čula sam i ja za tu priču, ali zaista ne mogu da verujem da su je smislili za manje od 24 časa. Moj put u Milano povezali su sa Đorđevićem koji tamo ima stan – iznenađeno je ispričala Jankovićeva i dodala da će se povući iz javnosti dok se prašina malo ne slegne i da je sve što je imala da kaže to učinila u svom saopštenju.
Naime, lepa voditeljka je ovih dana u žiži javnosti zbog iznenadnog raskida trogodišnje veze sa Željkom Joksimovićem koja je nedavno krunisana i veridbom, a kao jedan od razloga navedena je njena navodna preljuba s proslavljenim košarkašem koji često boravi u Italiji. Kako su neki tabloidi preneli, Jovana je do ušiju zaljubljena u našeg nekadašnjeg reprezentativca, a pošto svoju ljubav više nije mogla da krije, to je i saopštila svom dojučerašnjem vereniku…
Izvor: Smedia

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin