Antonija Blaće: Tek sam počela da upoznajem Beograd!

Antonija Blaće: Tek sam počela da upoznajem Beograd!

Autor: | 22/03/2011

0

Popularna hrvatska TV voditeljka Antonija Blaće slavu je stekla nastupajući u prvoj sezoni hrvatskog “Velikog brata”. Posle toga je bila angažovana kao voditeljka treće i četvrte sezone ovo rialitija, a kasnije je vodila i hrvatsku verziju “Idola”. Inače je diplomirani inženjer grafičke tehnologije.  Nema dece i nije udata, ali se priča da je u vezi sa tri godine mlađim vaterpolistom iz Šibenika Hrvojem Brlečićem.

Kako ste postali voditeljka, da li ste težili tome ili se to desilo slučajno?
- Baš je bilo slučajno. Život mi je u tom trenutku išao u sasvim drugom smeru. Pre sam želela da budem mnogo toga. Od stjuardese, vatrogasca, plesačice do predsednice. Ovo poslednje još uvek sanjam...

Zbog projekta “Veliki brat” često ćete boraviti u Srbiji. Kako ćete to postići?

- U Beograd ću dolaziti samo vikendom jer preko nedelje radim još nešto u Zagrebu, tako da neće biti strašno, a ni teško postići. U Beogradu sam samo vikendom, do sada sam bila samo dva puta, tako da mogu da kažem da sam tek počela da ga upoznajem...

Da li ste rob mode?
- Nisam, nimalo. Mislim da je ionako u prodavnicama već sve moderno i predodabrano. Tako da ne možeš baš mnogo da pogrešiš kada odeš u šoping.

Koliko vremena vam je potrebno da se spremite za izlazak?
- Obično pola sata. Međutim, ako je jedan od “onih dana” kada “nemam ništa u ormaru”, mislim da mi tada ni pet sati ne bi bilo dovoljno da se spremim.

Koji je vaš životni moto?

- I udarac nogom u dupe je korak napred!
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: antonija blaće

Pročitajte još

Najnovije vesti