Prozirna haljina Kejt Midlton prodata za 125.000 dolara

Prozirna haljina Kejt Midlton prodata za 125.000 dolara

Autor: | 18/03/2011

0

Na aukciji u Londonu, za 125.000 dolara prodata je haljina koju je buduća supruga princa Vilijama, Kejt Midlton, nosila 2002. godine, na dobrotvornoj reviji u Škotskoj.  Prozirnu crnu haljinu, sa plavim detaljima, koja više liči na zavodlju spavaćicu, Kejt Midlton je nosila na reviji koja se organizovala u dobrotvorne svrhe, 2002. godine dok je još bila na "St. Andrews" Univerzitetu.
Smatra se da je baš u toj haljini Kejt "zapala" je za oko princu Vilijamu, sada već budućem suprugu.  Na aukciji Keri Tejlor, haljina koja je koštala manje od pedeset dolara, imala je početnu cenu od 16.000 dolara, a obzirom da ju je nosila buduća princeza, cena haljine je toliko porasla, da je prodata za čak 125.000 dolara. Dizajnerka haljine, Šarlot Tod, koja je prikazivala svoje kreacije 2002. godine, rekla je kako se kolekcija zvala "Umetnost zavođenja", i da tada nije poznavala Kejt.
- Ja sam oduševljena! Svi kažu da je baš moja revija izazvala varnicu između princa Vilijama i Kejt, tako da će mali deo mene zauvek biti deo kraljevske istorije - izjavila je dizajnerka, prenosi Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Kejt Midlton

Najnovije vesti