Saša Đorđević: Učim ćerke da budu poslušne, ali da imaju svoj stav!

Saša Đorđević: Učim ćerke da budu poslušne, ali da imaju svoj stav!

Autor: | 11/03/2011

0

Proslavljeni košarkaš Saša Đorđević koji večeras gostuje kod Ivana Ivanovića dao je intervju za sajt Prve televizije u kojem kaže da redovno putuje na relaciji Beograd - Milano, ali da ustaje dovoljno vremena za porodicu i humanitarni rad.

- Odavno sam UNICEF-ov ambasador i to je i dalje prioritet mojih humanitarnih aktivnosti.
Kakve su šanse da nasledite Dušana Ivkovića na klupi selektora reprezentacije Srbije?
-
Ne znam da li postoje šanse i da li će se uopšte ukazati prilika za takvo šta. Neki moj utisak je da ćese Duda Ivković vratiti na mesto selektora. Videćemo da li će uopšte postojati ponuda od ljudi koji budu preuzeli Savez ili ne. Sve zavisi od toga.

Ali Vi ste zainteresovani?
-
Svi treneri ovog sveta su zainteresovani da sednu na klupu košarkaške reprezentacije Srbije, pa prema tome i ja. To je klupa koje sa ne odbija, koja je puna emocija, ponosa i svega sportskog što jedna vrhunska ekipa može da pruži treneru, a i trener jednoj takvoj ekipi i svojoj zemlji.
Kako vaspitavate svoje ćerke Taru (11) i Teu (8)?
-
Nadam se dobro. Učim ih poštovanju, lepom ponašanju, da znaju da se druže sa svima, da budu nasmejane i uvek imaju lepu reč, da saslušaju, budu poslušne,  i naravno, da imaju svoj stav.
Kako raspodeljujete obaveze sa suprugom Sekom?
-
Svako ima svoja zaduženja, ali sve zavisi od dana.
Ko pomaže u domaćim zadacim?
-
Ja imam dosta obaveza oko matematike, engleskog i španskog. Supruga je zadužena za neke druge predmete, ali sve u svemu - dopunjujemo se. Ipak, obe su dobre učenice, pa ne moramo mnogo da im pomažemo.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: sasa djordjevic