Čarli Šin otpušten iz serije "Dva i po muškarca"!

Čarli Šin otpušten iz serije "Dva i po muškarca"!

Autor: | 08/03/2011

0

Čarli Šin je i definitivno otpušten iz serije „Dva i po muškarca“ koja ga je učinila najplaćenijim glumcem u Holivudu sa platom od dva miliona po snimljenoj epizodi. "Nakon dugog i pažljivog razmišljanja "Warner Bros. Television" je odlučila da otpusti Čarlija Šina iz serije „Dva i po muškarca“. Ova odluka stupa na snagu odmah!", stoji u saopštenju koje je izdala ova kompanija.
U ovom dokumentu od čak 11 strana stoji i da kompanija smatra da je Čarli Šin u ovom trenutku "opasno auto-destruktivan i da deluje jako bolesno". Poznati glumac im se odužio još jednim "zanimljivim" nastupom. Nakon što je njegov advokat dobio informaciju da je raskinut ugovor sa njegovim klijentom, Čarli Šin se popeo na vrh zgrade u Los Anđelesu i vitlao sabljom uz povike "Konačno sam slobodan".
- Ovo su stvarno dobre vesti. Sada mogu da preko suda uzmem sve njihove pare, a više nikad neću morati da nosim one glupe košulje sve dok ovaj vrtlog postoji u ovozemaljskoj dimenziji! - rekao je Šin. Proteklih nekoliko nedelje Čarli Šin je imao nekoliko ispada kada je u pitanju ova serija, pa je tako napao kreatora serije Čaka Lora, zatražio platu od tri miliona dolara po seriji, nazivao fanove “trolovima” i “gubitnicima”, a čak je i pokrenuo svoj talk show koji emituje na internet. Još uvek nije odlučeno da li će se nastaviti sa snimanjem serije, ni ko će zameniti Čarlija Šina u glavnoj ulozi, prenosi Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: čarli šin

Najnovije vesti