Kristina Kovač: Publika je pokazala da ima sluha

Kristina Kovač: Publika je pokazala da ima sluha

Autor: | 28/02/2011

0

Kristinu Kovač, kompozitorku naše evrovizijske numere “Čaroban”, najviše je obradovalo što je publika imala sluha i razumevanja za pevačicu Ninu Radojčić, jer je ona nov i nepoznat izvođač, rekla je Kristina za Blic.

Kako se sada osećate?

- Jako sam iznenađena i obradovana što je publika pokazala da ima sluha i razumevanja za Ninu kao nepoznatog izvođača. Ovo je za mene dvostruka pobeda jer to znači da se publika u Srbiji dosta otvorila za nove muzičke žanrove. Srećna sam i zadovoljna.

Da li vas je za nastup inspirisala prošlogodišnja pobednica Lena Mejer?
- Nisam išla na kartu prošlogodišnje pobednice. Radila sam onako kako sam se osećala i stvarala retro-pop-soul-motaun pesmu, pošto sam trenutno u tom fazonu. Nisam vrsta kalkulisanog kompozitora koja sedne i piše pesmu za Evroviziju, već sam gledala šta bi bilo lepo tamo otpevati. Kada su me pozvali, već sam imala pesmu koja je trebalo da bude na mom albumu. Vodila sam se sopstvenim osećajem, a Nini je super legla.

Šta mislite o Dinu Merlinu, predstavniku Bosne i Hercegovine na Evroviziji?
- Popularnost Dina Merlina je velika i to će mu doneti veliki broj glasova iz regiona. Mislim da će Nini pomoći to što je mlada, talentovana i što ima dobru pesmu. Nikad se ne zna. Mislim da imamo šansu da uđemo u finale. Volela bih da nastup ostane u istom duhu, a ja ću dati svoj maksimum da se odlično pripremimo.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin