Danilo Ikodinović otvorio dušu: Nataša nema boljeg prijatelja od mene!

Danilo Ikodinović otvorio dušu: Nataša nema boljeg prijatelja od mene!

Autor: | 27/02/2011

0

Slavni vaterpolista Danilo Ikodinović priča o svojim osećanjima nakon što su se on i njegova supruga, pevačica Nataša Bekvalac sporazumno rastali, otkriva kakav su odnos njih dvoje zadržali i kako od nemilog događaja čuva ćerke...
Kada je započinjao svoju karijeru, a i kasnije dok je osvajao medalje za nacionalni tim, slavni vaterpolista Danilo Ikodinović (34) nije ni slutio da će medijsko interesovanje za njega u bilo kom trenutku prevazići sve granice pristojnosti. Upravo zbog ogorčenosti ovakvim ponašanjem medija, Danilo je odlučio da za Story objasni kako se oseća povodom ovog nemilog događaja.

Kako nakon tri nedelje gledate na medijsku gungulu koja se podigla oko vašeg razvoda?
- Moj život je moja stvar. Tek pre nekoliko dana prvi put sam prelistao novine i sve što sam video odvratno mi je i ogavno. Povraćalo mi se od toga. Video sam naslove članaka za koje je malo reći da su bljuvotina. Delimično je sve to i moja greška jer sam platio dinar da uđem u to kolo pre šest godina i pristao sam na kompromis jer je moj privatni život medije zanimalo više od moje karijere. U međuvremenu sam shvatio da je sve to odvratno, ali sada je kasno za kajanje. Ne pričam ovo da bi me bilo ko žalio, već samo iznosim svoje mišljenje. Napisi u novinama o Nataši i meni krajnje su neukusni, ali jednostavno nije bilo načina da to sprečim.

Šta vam je najviše zasmetalo?

- Sve mi smeta zato što se spekuliše. Novinari mi kažu: To je zato što ćutiš i ništa ne komentarišeš. Ali, to je moje pravo. I ranije su me zvali da komentarišem da li je Nataša bila sa ovim, ili onim, i nikada me nije zanimalo da pričam o tome po novinama. Iz revolta zbog moje uzdržanosti pojedinci su pisali svašta, a i sada pišu. Najdegutantniji bili su mi naslovi o tome kako me je Nataša uhvatila na gomili i kako mi ne da da viđam dete, a uz sve to ljudi komentarišu kako nas dvoje na taj način pravimo promociju. Svima onima koji tako misle želim da svoj posao promovišu na isti način!

Bilo je i vaših patetičnih izjava na naslovnim stranama?
- To je potpuni užas! Jedno slovo nisam izgovorio na tu temu, osim jedne jedine izjave za Story u kojoj ništa nije bilo patetično. Novinari su u hordama dolazili u moju kafanu, ali sam im svaki put objasnio da ne želim ništa da kažem. Čak su me i slikali protiv moje volje jer im nisam dao dozvolu.

Da li vam se učinilo da je zbog toga ugrožena privatnost vaše maloletne dece?
- Neću da patetišem i da se pozivam na decu. Njihova privatnost je ugrožena od onog trenutka kada su se prvi put pojavile u novinama. Hana ima tri, a Andrea deset godina i naravno da sve kapira. Postavila mi je milion pitanja o svemu što se dešava, ali to je moja, a ne njena greška. To nisam smeo da dozvolim onda kada je prvi put izašla njena slika u novinama.

U kakvom ste sada odnosu sa Natašom? Kako usklađujete roditeljske obaveze?

- Videćemo kako će se dalje situacija odvijati. Ona je majka mog deteta i moja želja je da ostanemo u najboljim mogućim odnosima. Ne bih da zvučim patetično, ali mislim da ona nema boljeg prijatelja od mene, kao ni ja od nje. Ako može tako da ostane, u redu, ako ne, niko neće umreti zbog toga, niti će se bilo šta strašno desiti. Nismo mi ni prvi ni poslednji par koji se razvodi. Država nam se urušava, a na naslovnim stranama ozbiljnih novina danima je razvod dvoje poznatih ličnosti. Zar je moguće da je to stvarno najveći državni problem?

A da li vam to što se vašim razvodom bavio čak i RTS u emisiji Olivere Kovačević Da, možda, ne, govori koliko ste popularni?
- Ne mislim da smo mi bitan par. Nisam znao da se o tome pričalo i u emisiji Olivere Kovačević. Očigledno da mi za nešto služimo, ali ne znam za šta. U stvari, gospođa Bekvalac i Danilo Ikodinović samo su pokrivalica i skretanje teme sa pravih problema u ovoj zemlji.

Smeta li vam što se Natašini i vaši poznanici i dalja rodbina oglašavaju u medijima povodom vašeg razvoda?
- Razvod je naša stvar i rešićemo ga kako znamo i umemo. Na dobar ili loš način, nebitno je. Ništa još nije gotovo i Natašine sestre nisu pozvane da pričaju o tome. Pre neki dan sam video jednu kojoj ni ime ne znam, i ne znam ko ju je pozvao da u novinama priča o tuđem životu. Koji je ona faktor da nam se meša u život?

Da vas podsetimo, reč je o Jeleni Mrkić.

- Ne znam. Za sedam godina koliko sam proveo sa Natašom nikada je nisam video ni upoznao. Ali priznajem, lepo joj je ispala slika u novinama. Samo ne znam kako se ona našla pozvanom da priča kako sam prevario Natašu sa njenom najboljom drugaricom? Strašno! S obzirom na to koliko se psihopata pojavilo samo u ovoj priči o našem razvodu, zaključio sam da je Srbiji potrebna jedna ozbiljna psihoanaliza.

Jeste li, za nepunih dva meseca rada, očekivali rekordnu posetu u kafani Tako je suđeno koju ste otvorili sa prijateljem Aleksandrom Dobrijevićem?

- Nisam očekivao. Lepo radimo i odlično funkcionišemo nas dvojica velikih gazda. (Smeh)

Ko je od vas veći gazda?

- Aca, on vodi računa i o kuhinji i o svemu. Ali, to je kao u braku, sve odlično funkcioniše, a onda odjednom žena prevarila muža, ili muž ženu. Šalu na stranu, ovo je zdrava priča sa zdravom i pozitivnom energijom, koje obojica imamo na pretek.

Imate li u planu da otvorite lanac restorana ili kafana pod nazivom Tako je suđeno?
- Ne. Nikada u životu nisam bio alav. A i šta će mi veći lanac od ovog koji imam trenutno. Od jutra do mraka sam u kafani.

Bilo je nekih spekulacija da ćete se preseliti u kafanu?
- To su budalaštine na koje nemam nikakav komentar.
Izvor: Story.,rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin