Estrada ocenjuje: Da li su suze Nataše Bekvalac samo marketing?

Estrada ocenjuje: Da li su suze Nataše Bekvalac samo marketing?

Autor: | 18/02/2011

0
Era Ojdanić, Milena Ćeranić i Indi Aradinović

Gostovanje Nataše Bekvalac u emisiji „Amidži šou", u kojoj se pop zvezda rasplakala dok je gledala svoje slike venčanja sa Danilom Ikodinovićem, polovina estrade smatra odličnom glumom i marketinškim trikom. Sa jedne strane folker i bivši učesnik rijalitija „Veliki brat" Andrija Era Ojdanić tvrdi da su farsa oko razvoda i Natašine suze u emisiji odličan marketing za promociju njenog novog albuma.
- Pored dobrog izgleda Nataša je tatina i mamina maza! Njena parola jasno glasi „ Ne volim te što si lep, već te volim za pun džep". Pošto je izdala CD koji najavljuje krah njihove ljubavi, morali su taj scenario i da sprovedu u delo. Nema ništa od njihovog razvoda, to je sve marketinški trik, ali i pored toga ona je jedna oštra i opasna žena, pa joj nije teško u bilo kojoj situaciji da zaplače - ocenio je folker.


Sa druge strane, književnica Isidora Bjelica zamera autoru emisije Ognjenu Amidžiću što je dozvolio da zarad rejtinga koristi trenutnu emotivnu situaciju svojih prijatelja.
- Kao i cela nacija i ja sam pratila Ognjenovu emisiju sa pevačicom Bekvalac i zaprepašćena sam kako je autor emisije izvređao čitaoce novina i gledaoce, a svestan je toga da naše pevačice od toga žive na estradi. Sa druge strane, videlo se da je ceo snimak dramaturški forsirao kako bi svog sagovornika doveo do suza. Ako im je prijatelj kao što kaže, onda je trebalo da im pomogne, a ne da vodi računa o svom rejtingu - kategorična je bila Isidora.
Pevačica Milena Ćeranić podržava Natašino javno obraćanje naciji i to što je stavila tačku na medijsku prašinu oko njenog razvoda.
- Nataša nije imala drugog izbora nego da gostuje u emisiji gde će lično staviti tačku na razne spekulacije koje su se proteklih nedelja provlačile kroz medije. Ja se u potpunosti slažem sa njima i priželjkujem vreme u kome se više nikada nećemo jedni drugima mešati u život - iskrena je Milena, dok njena koleginica Indira Aradinović Indi smatra da je njihova situacija isuviše osetljiva za bilo kakav komentar.
- Nisam kompetentna da komentarišem tako osetljivu stvar kao što je razvod. Smatram da je sve to život i sudbina. Ako je ona smatrala da treba u javnosti fanovima da podeli svoju intimu, to poštujem, ali samo u slučaju da druga strana nije oštećena. Sve što sam pročitala o tome nije nimalo prijatno i zato smatram da ih treba ostaviti više na miru - poručila je Indi.
Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još