Džiboni: Publika u Banjaluci je bila za čistu peticu!

Džiboni: Publika u Banjaluci je bila za čistu peticu!

Autor: | 16/02/2011

0

Zlatan Stipišić Džiboni opravdao je očekivanja publike i svojim tročasovnim koncertom u dvorani „Borik“ na Dan zaljubljenih oduševio nekoliko hiljada Banjalučana. Ulaznice za koncert jednog od najpopularnijih hrvatskih muzičara rasprodate su u rekordnom roku, čak 15 dana pre nastupa, što se ne pamti još od dolaska "Bijelog dugmeta". U publici se našao i Đule, pevač grupe "Van Gog", koji je čak iz Beograda došao na koncert. Pevajući zajedno sa Džibonijem njegove hitove publika mu je pokazala da je omiljen i vrlo rado viđen gost, što ga je nagnalo da siđe sa bine i prođe kroz užarenu masu pevajući "Vrime da se pomirim sa svitom". U tom trenutku sve kamere i fotoaparati su sa bine preusmereni prema masi, koja se borila da mu priđe što bliže.

- Bilo je predloga da održim još jedan koncert sutradan, ali osnovni krivac što se to neće dogoditi sam ja -
rekao je za "Novosti" Džiboni, neposredno po silasku sa bine. - Na osnovu mog dvadesetogodišnjeg iskustva znam sebe i svoje kapacitete. Ako danas imam koncert i pevam tri sata treba da dam sve od sebe, a ne da mislim o sutrašnjem nastupu. Spreman sam da opet dođem u Banjaluku, jer je publika bila za čistu peticu!
O planovima za ovu godinu, Džiboni kaže da sve treba da ide svojim tokom:
- Nemam velike planove, ne gledam unapred. Dešava mi se da isplaniram nešto, pa me onda život demantuje. Planirao sam, recimo, da imam tri koncerta u februaru. Imao sam dovoljno vremena da razmislim o repertoaru i svemu što me čeka. Ne volim duge turneje, koje postaju rutina, jer to je isto kao kada se ljubav pretvori u rutinu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: dziboni