Maja Berović se vratila na muzičku scenu

Maja Berović se vratila na muzičku scenu

Autor: | 07/02/2011

0

Folk pevačica Maja Berović odlučila je da napravi veliki povratak na srpsku javnu scenu. Pevačica je nedavno završila snimanje novog albuma na kojem su se našli brojni autori, između ostalih Biljana Spasić, Pera Stokanović, Struja i Slavkoni. Pored novog albuma, atraktivna brineta je odlučila da promoviše i svoj novi imidž. Ona je sa svojim timom saradnika odradila nove fotografije koje po svemu podsećaju na svetske modne editorijale. Seksi fotografije kojima muški deo populacije neće ostati ravnodušan uradio je fotograf Andreja Damnjanović.
S obzirom na to da je spot snimala više od 12 sati i to po veoma hladnom vremenu, pevačici je u jednom trenutku pozlilo, pa su morali hitno da je prebace u Urgentni centar. Lekari su joj odmah dali infuziju i konstatovali da je zbog velike iscrpljenosti došlo do opterećenja koje organizam nije mogao da podnese.
- Istina je da sam zbog iscrpljenosti završila na infuziji. Snimali smo više od 12 sati na minus osam, pa mi je zbog hladnoće i pozlilo. Ne žalim se jer su se trud i odricanje isplatili. Moja publika zaslužuje najbolje i zbog toga se nadam da će pored pesama uživati i u novim fotografijama - rekla je Maja za "Press".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: maja berovic