Aleksandra Jeftanović konačno priznala: Zaljubljena sam!

Aleksandra Jeftanović konačno priznala: Zaljubljena sam!

Autor: | 26/01/2011

0

- Da, zaljubljena sam - konačno je priznala voditeljka “Farme” a sad i “Dvora” Aleksandra Jeftanović, sinoć svom kolegi Ognjenu Amidžiću. Nasmejala se pritom kao da je uhvaćena u nečemu nedozvoljenom, sagla je glavu i sakrila se iza kose. Još je samo falilo da, kao prava tinejdžerka, i pocrveni. Izgleda da je istina da atraktivna voditeljka televizije Pink od razvoda sa rukometašem Ognjenom Kajganićem nije bila toliko zaljubljena.
Ognjenu Aleksandrino priznanje nije bilo dovoljno nego je nastavio dalje da je “preslišava”: zašto krije svoju vezu, kad planira decu...
- Nismo u tajnoj vezi. Nikad nisam krila svoje veze, samo nemam potrebu da o njima javno govorim. A deca… Kako kaže jedna moja prijateljica, lepo je sa njima, a lepo je i bez njih - rekla je Aleksandra Jeftanović, ali je u daljem toku razgovora ipak ostavila mogućnost da se i to desi.
Aleksandar Saša Švraka i Jelena Stožinić su raskinuli neposredno pred njen ulazak na "Farmu". Ubrzo zatim, Švraka je preko zajedničkih prijatelja upoznao Aleksandru Jeftanović i sa njom započeo druženje, koje je pre dva meseca preraslo u romansu, piše Puls.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još