EKSKLUZIVNO Istina o razvodu Nataše Bekvalac i Danila Dače Ikodinovića!

EKSKLUZIVNO Istina o razvodu Nataše Bekvalac i Danila Dače Ikodinovića!

Autor: | 24/01/2011

0

Nataša Bekvalac i Danilo Dača Ikodinović se razvode, ekskluzivno saznaje Hello! od izvora bliskih pevačici. Poznati par rešio je da okonča svoj brak, ali se narednih sedam dana neće oglašavati po ovom pitanju. Naime, Nata i Dača izaći će sledećeg ponedeljka u javnost sa zajedničkim saopštenjem u kojem će objasniti sve razloge koji su doveli do okončanja njihovog braka. Nakon tog saopštenja, par je odlučio da se kasnije više ne oglašava o razvodu, a recept za ovakav nastup preuzeli su od Ognjena Amidžića i njegove bivše supruge Milice koji su se takođe saopštenjem obratili javnosti.
Inače, na Natinoj Fejsbuk stranici se juče pojavilo otvoreno pismo, u kojem se navodi da pevačica trenutno preživljava najgore trenutke u životu i da doživljava najveći životni neuspeh.
- Obraćam se ovim putem svim ljudima koji me vole i podržavaju... Ne verujte u izmišljotine. Sa druge strane, upravo prolazim kroz najtužnije dane u svom životu. Doživljavam svoj najveći životni poraz i neuspeh. Budite uz mene, trebate mi! Volim vas!!! Nikada nije onako kako izgleda... Neću vam više pisati, potpuno sam slomljena. Niti ga volim, niti ga mrzim, sad ga samo vidim pravim očima. Dišem za svoju ćerkicu, za svoju porodicu, a vi ste deo nje!!! - piše u pismu za koje se još ne zna da li ga je napisala Nataša ili neko iz njenog najbližeg okruženja.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još