Manel Jelić na Dvoru strahuje za živote najmilijih u Tunisu!

Manel Jelić na Dvoru strahuje za živote najmilijih u Tunisu!

Autor: | 18/01/2011

0

U Tunisu rat, a Manel na srpskom Dvoru. Crnoputa lepotica, koja je preksinoć ušla u novi rijaliti, danima nije spavala brinući se za živote svojih najbližih. Njeni roditelji, tri brata i sestra žive u Sfaksu, drugom po veličini tuniskom gradu, gde trenutno besne oružani sukobi. Manekenkin suprug Dalibor Jelić otkriva za Kurir da je ona veoma potresena zbog svega što se dešava u njenoj domovini i da se danima redovno čula sa svojima.
- U Tunisu je, kao što znate, vrlo teška situacija. Manel je svakoga dana zvala roditelje, što je učinila i pola sata pre ulaska u karantin. Veoma je zabrinuta. I sami ste videli koliko je tužna i odsutna - naglašava Dalibor i dodaje: - Ona je najstarija od dece i mnogo brine za svoju porodicu.
Pokušala je, navodi, da ih ubedi da se evakuišu iz grada, ubeđivala ih, ali nije uspela.
- Njena porodica nema nameru da se sklanja iz Sfaksa. Ipak, čujem da su se strasti malo smirile - pokušava da se uteši Manelin muž, po profesiji diplomirani inženjer građevine.
On, inače, nije bio rad da ona uđe u rijaliti.
- Iskreno, ja nešto i nisam bio za to da ona uđe. Ali žene vole to, a moja posebno. Tako da sam na kraju rekao: Ajde! Ma, nikada joj ne bih zabranio - iskren je Dalibor, koji nije gledao njen ulazak u „Dvor“, pošto je tek juče uveo kablovsku u njihov dom u Vinkovcima, piše Kurir.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: dvor tunis