Del Boj pozirao sa devetogodišnjom ćerkom koju je godinama krio od medija

Del Boj pozirao sa devetogodišnjom ćerkom koju je godinama krio od medija

Autor: | 09/01/2011

0

Zvezda kultne serije "Mućke", Dejvid Džejson, poznatiji kao Del Boj, zadovoljno je pozirao na crvenom tepihu ispred londonskog Rojal Albert Hola, u društvu devetogodišnje ćerke Sofi i njene majke Džil Hinčklif, sa kojima je gledao predstavu "Totem Cirque du Soleil". Sedamdesetogodišnji Del Boj tokom proteklih godina zaštitnički se ponašao prema svojoj ćerki, pa su novinari imali zaista retku priliku da vide devojčicu, prenosi Kurir.
- Mislim da danas nema dovoljno porodičnih komedija. Ne mogu sesti pred televizor sa suprugom i ćerkom, a da nisam na oprezu kako bih hitro prebacio kanal. Znate, u jednom trenutku je sve u redu, a već narednog govore stvari za koje ne želite da ih vaša ćerka čuje - kritički se osvrnuo Dejvid Džejson na nedostatak kvalitetne zabave, u izjavi koju je dao za "Dejli mejl".
Dejvid Džejson je tumačio lik Dereka Trotera od 1981. do 2003. godine, a prošle godine je prestao da glumi detektiva Džeka Frosta u seriji "A Touch of Frost", u kojoj je igrao od 1992. godine.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: dejvid džejson