Anabela Bukva: Mladen me okrenuo za 360 stepeni

Anabela Bukva: Mladen me okrenuo za 360 stepeni

Autor: | 09/01/2011

0

Anabela Bukva, pevačica koja se posle dugogodišnje karijere u grupi „Fanki dži" i razvoda od Gagija Đoganija okrenula samostalnoj karijeri, nekoliko dana pred kraj 2010. godine imala je prvu promociju. Za Press kaže da joj je prethodna godina promenila život... Već neko vreme svoju karijeru vodiš samostalno. Da li ti je bilo lakše dok si bila u grupi „Fanki dži"? 
- Ja sam prezadovoljna i prezahvalna. S obzirom na to što sam posle toliko godina izašla iz grupe i nastavila samostalno da se bavim ovim poslom, mislim da sam napravila veliki pomak i postigla neki nivo što se tiče posla.
Posle razvoda bilo je i teških reči između Gagija i tebe i prepucavanja po medijima. U kakvim ste sada odnosima?
- Uvek ćemo biti u korektnim odnosima jer iz dugogodišnjeg braka imamo zajedničku decu, dve predivne ćerke Lunu i Ninu. Svako ima pravo na svoju sreću i život se ne završava razvodom.

Kako si reagovala na vest o njegovoj veridbi?

- Želim mu sve najbolje ako je našao srodnu dušu, naravno.
Šta su prednosti, a šta mane u vezi žene i muškarca između kojih postoji razlika u godinama, kao u slučaju Mladena i tebe? 
- Između mene i Mladena stvarno nema razlike. Gotovo da je razlika u godinama nepostojeća. Mislim da, ako su ljudi normalni, zdravog i zrelog razmišljanja, onda nema prepreka.
Pisalo se dosta o vašem venčanju, ali se to ipak nije desilo. Da li bi 2011. mogla da bude ta sudbonosna godina kada ćete se venčati? 
- Novine su pisale svašta. Ja bih da skrenem pažnju da ne uzimaju svi sve što pročitaju zdravo za gotovo. Želje za venčanjem ima, naravno. Mada, mislim da brak nije garancija za uspeh veze. Bez podrške, razumevanja i kompromisa nema budućnosti dvoje zaljubljenih...
Po čemu ćeš pamtiti 2010. godinu?
- Ove godine su mi se mnoge stvari izdešavale i bilo je jako turbulentno. Ali početak godine mi je okrenuo život za 360 stepeni, kada sam ušla u rijaliti „VIP Veliki brat" i upoznala Mladena.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin