Kolin Firt: Mojoj ženi je smešno što me smatraju seks simbolom

Kolin Firt: Mojoj ženi je smešno što me smatraju seks simbolom

Autor: | 03/01/2011

0

Engleski glumac Kolin Firt je izjavio da mu nikada nije bilo jasno zašto ga često opisuju kao seks simbola. U intervjuu za list “Mirror” u kome je govorio o svom najnovijem filmu “Kraljev govor”, Firt je rekao da su i on i njegova supruga Livija Giđoli zbunjeni činjenicom da ga mnoge žene smatraju seksepilnim.
- Njoj je sva ta priča o seks simbolu jako zabavna - izjavio je glumac. On je objasnio i zbog čega je to tako.
- Ona me zna kao čoveka koji svoje čarape ostavlja svuda po sobi, ume da bude neobrijan i tome slično.
Englez se proslavio ulogom gospodina Darsija u BBC-jevoj adaptaciji romana Džejn Ostin, “Gordost i predrasude”. Zahvaljujući toj ulozi, privukao je i veliki broj obožavateljki.
- Ta uloga mi je puno značila, još uvek ne mogu da verujem da su mi je dali, jer sam tada imao 35 godina - rekao je Firt.
Firt i Giđolijeva, producent filmova, u braku su od 1997. godine, i imaju dva sina, devetogodišnjeg Luku i sedmogodišnjeg Matea. Upoznali su se na filmskom setu.
- Ona je radila na filmu u kome sam glumio u Južnoj Americi. Sećam se da sam je video u gomili ljudi i jednostavno morao da joj priđem. Ona nije znala ko sam, što je zapravo bio lep način da se upoznamo - ispričao je glumac, prenosi Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti