Toni Zen: Želim da u meni vide više energiju i inteligenciju, a ne samo mišiće!

Toni Zen: Želim da u meni vide više energiju i inteligenciju, a ne samo mišiće!

Autor: | 30/12/2010

0

Toni Petkovski poznatiji kao Toni Zen, prvi finalista “Survajvera“ kaže da bi više voleo da devojke prepoznaju njegovu energiju i inteligenciju, nego mišiće koji će jednog dana nestati. Na pitanje da li je zadovoljan svojim učešćem u “Survivoru”, Toni u intervjuu za portal “Poznati. info” kaže:
- Veliko zadovoljstvo i čast mi je bilo učešće u 'Survivoru' jer je to za mene bilo jedno od najboljih životnih iskustava. Upoznao sam divne ljude, a nadam se da sam se na pravi način i predstavio. Popularnost je neizbežna, međutim nisam učestvovao samo zbog toga.

Šta je na tebe ostavilo najjači utisak tokom mesec dana boravka na Filipinima i da li ai u nekom trenutku pomislio da odustaneš?
Način na koji je produkcija radila je ostavio najači utisak na mene i oni su bili pravi “survivorci”, svaka čast i poštovanje. Nekoliko puta sam pomislio da odustanem ali pobedio sam sebe i ostao sam do kraja jer nisam hteo da razočaram svoju zemlju.
Svojim izgledom si privukao veliku pažnju ženskog dela publike. S obzirom na to da imaš devojku, jel bilo nekih ponuda  nakon povratka sa ostrva?
-
Bilo je puno ponuda raznih devojaka, ali ja ne želim da devojke gotive samo moj izgled jer danas imam mišiće, a sutra ih već možda neću imati. Više bih voleo da neko može da oseti moju energiju i inteligenciju.
Imaš veliki broj tetovaža? Da li postoji neka sa Vama posebnim značenjem?

-
Ne znam odakle da počnem, (smeh) Iskreno volim tetovaže i uradiću još u 2011. godini jer to je deo mog života i imidža, svaka od njih ima svoje značenje i kada bih sada počeo da objašnjavam nikada ne bih završio.

toni zen Toni Zen: Voleo bih da devojke ne vide samo mišiće


Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: toni zen

Najnovije vesti