Severina priznala da se zaljubila u srpskog milionera!

Severina priznala da se zaljubila u srpskog milionera!

Autor: | 30/12/2010

0

Seksipilna splitska pevačica Severina u ekskluzivnom intervjuu za "Gloriju" potvrdila je da je raskinula veridbu s 42-godišnjim riječkim preduzetnikom Slavkom Šajinovićem i da je pronašla novu ljubav, srpskog biznismena Milana Popovića. Na pitanje šta se tačno i kada dogodilo, Seve kratko odgovara:
- Zaljubila sam se. Dogodilo se nedavno, spontano, kao što se takve stvari događaju!
Seve i Milan počeli su da se zabavljaju nakon njenog nastupa na njegovoj rođendanskoj žurci pre dve nedelje  na Adi Ciganliji gde je Seve pred 250 odabranih zvanica pevala sa Harisom Džinovićem.
A ko je Severinina nova ljubav, Milan Popović? Bogat, zgodan i zaljubljen... mogao bi i se u tri reči opisati nekrunisani kralj bakra, jedan je od suvlasnika valjaonice "Sevojno" i vlasnik firme "Amalko", čiji prihodi godišnje premašuju milijardu dolara. Inače, Milan Popović se pre dve godine zabavljao sa atraktivnom voditeljkom  emisije "Sve za ljubav" Katarinom Šišmanović. Svoju vezu čuvali su od očiju javnosti, a domaći mediji su ih opisivali kao ludo zaljubljen par koji najviše vremena provodi na Milanovoj luksuznoj jahti, krstareći Jadranom.    Izvor: Gloria.hr

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: severina

Najnovije vesti