Nina Seničar ode u Holivud!

Nina Seničar ode u Holivud!

Autor: | 20/12/2010

0

Lepa novosadska manekenka Nina Seničar novogodišnje i božićne praznike provodi u Njujorku, gde je osim na odmor otputovala i zbog pregovora o ulozi u jednom američkom filmu. Nina na ovaj način želi da uđe u svetsku filmsku industriju, a u tome joj je svakako pomogla uloga u naučnofantastičnoj priči “Volume O”, gde je igrala ženu ratnicu.
Nina prvi put boravi u Velikoj jabuci, a italijanskim medijima je otkrila da se u Njujork ipak prvenstveno zaputila zbog posla.
- Dobila sam ponudu koju nisam mogla da odbijem jer je moj veliki san da se ostvarim kao glumica. Došla sam da napravim i seriju promotivnih fotografija koje će ostaviti agencijama koje traže lica za televiziju i film. Imam i tu prednost da dobro govorim engleski, te se nadam da će se moj san ostvariti - istakla je Nina.
Pored glume, ona se i uspešno bavi ne samo modelingom, već kreira i kupaće kostime.
Ono što joj je najviše zaokupilo pažnju u Americi pored posla je euforija oko novogodišnjih i božićnih praznika, koja i te kako drma Amerikance.
- Atmosfera pred Novu godinu u Njujorku je fantastična, mada je veoma hladno - dodala je atraktivna Novosađanka.
Međutim, ono što uvek interesuje italijanske medije vezano za Ninu, nisu samo njeni uspešni poslovni angažmani, već i njen ljubavni život. Nakon raskida sa Tomijem Kjabrom, lepa Nina je ušla u vezu sa rijaliti zvezdom Đovanijem Konversanom. Međutim, ta ljubav nije dugo potrajala, pa je Nina ponovo ostala sama.
- Trenutno sam singl i volela bih da u novoj godini dobijem jednog pravog muškarca za sebe - otkrila je Nina.
Zgodnu manekenku italijanski mediji često su dovodili u vezu sa poznatim ličnostima, a zna se da se neko vreme zabavljala sa Erosom Ramacotijem, kao i sa bratom fudbalera Marka Borijela, piše Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Nina Seničar