Bojana Stojković: Nijedna žena fudbalera na svetu ne živi kao Viktorija Bekam!

Bojana Stojković: Nijedna žena fudbalera na svetu ne živi kao Viktorija Bekam!

Autor: | 19/12/2010

0
Bojana Stojković, manekenka i supruga Vladimira Stojkovića, golmana Fudbalskog kluba „Partizan" i srpske reprezentacije, koja je u petom mesecu trudnoće, priča za Press šta se u njihovom životu promenilo otkako su saznali da očekuju prinovu. Ona otkriva i o kojim imenima razmišljaju, kao i da će sačuvati matične ćelije.
- Otkako smo saznali da ćemo dobiti bebu, moj muž je postao pažljiviji prema meni. Ja se uopšte nisam promenila i to će se desiti verovatno kada dođe dete. Još sam nesvesna i dalje se ponašam kao i pre, putujem, a evo baš ste me sad uhvatili u Milanu - kaže Bojana.

S obzirom na manekensku karijeru, da li strahuješ od viška kilograma u trudnoći?
- Sigurno ću se promeniti i ugojiti, već jesam, ali to ide sa trudnoćom. Kako ću se ugojiti tako ću i da smršam. Ne bih volela da se ugojim 30 kilograma pa da se upropastim. Ugojiću se 10 do 15 kilograma, a sa tim mogu da živim.

Da li je tvoje pojavljivanje na reviji venčanica na neki način bilo oproštaj od posla u sledećem periodu ili planiraš da ne prekidaš karijeru u trudnoći?
- Već sam se povukla i vratiću se poslu kada se dovedem u red. Sada su mi prioriteti trudnoća pa beba. Sigurno ću se vratiti poslu, a ne znam kada.

Ove nedelje je objavljeno kako je jedan čovek izlečio sidu uz pomoć matičnih ćelija. Da li je tačno da i ti planiraš da zamrzneš matične ćelije?

- Da, to nameravam. Moram da vidim sa mojim lekarom koju banku matičnih ćelija da izaberem, ali to svakako imam u planu.

Da li ćeš se poroditi u Srbiji ili u inostranstvu?
- Prvo sam htela da se porodim u Cirihu, gde sam i ja rođena, ali sam se predomislila i odlučila da ostanem u Beogradu. Jer u suprotnom bih morala da odem tamo najmanje mesec dana pre porođaja i vratim se u Srbiju tek mesec dana posle toga, a ne bih da Vladimir bude odvojen od deteta mesec dana.

Da li ste saznali pol deteta?
- Znamo da je dečak. Priželjkivala sam devojčicu kao i svako žensko, ali sam presrećna što ćemo dobiti dečaka.

Da li razmišljate o imenima?
- Vrzma nam se hiljadu imena po glavi, ali smo se negde složili da mu damo ime Lazar. Ali to još može da se promeni do maja.

Postoje mnoge predrasude o životu koji vode žene fudbalera. Koliko su daleko supruge srpskih fudbalera od života koji vodi Viktorija Bekam?

- Život koji vodi Viktorija Bekam ne vodi nijedna žena fudbalera nigde u svetu. Ona je odradila savršen marketing i napravila sebi ime van fudbala. Žene fudbalera ne treba svrstavati u neku posebnu vrstu i sektu i o tome više ne mogu da slušam priče. Ne smeta mi što me nazivaju ženom fudbalera jer ja to i jesam, ali smo mi sve toliko različite međusobno da ne mogu nas svrstavaju u istu grupu.

Koji momenat je tebi kao supruzi bio najteži u Vladimirovoj karijeri?
- Đenova. Ništa drugo jer se on toliko dobro nosio sa svim svojim usponima i padovima da ja to nisam ni osetila.
Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin