Na snimanju Novogodišnjeg "Magazina In" pali sočni poljupci Seke Aleksić i Ane Nikolić

Na snimanju Novogodišnjeg "Magazina In" pali sočni poljupci Seke Aleksić i Ane Nikolić

Autor: | 16/12/2010

0

Novogodišnja emisija „Magazina In" autorke i voditeljke Sanje Marinković već je snimljena, a na malim ekranima biće prikazana prvog januara. U 2011. godinu zakoračićemo sa Sekom Aleksić, Anom Nikolić, Marijom Šerifović i Cakanom, ali i Nemanjom Stevanovićem, Aleksandrom Srećkovićem, Slavkom Beleslinom i Ognjenom Amidžićem. Pre početka snimanja u Pinkovom studiju vladala je „zategnuta" atmosfera. Domaćica je pokušavala da sve drži pod kontrolom, ali su „bubice" još bile kod „kursadžija", pa su stigle u poslednjem trenutku.
Na drugoj strani, nervozni su bili i gosti jer je Cakana kasnila, pa su je čekali. U stilu velike zvezde Seka je u pratnji supruga Veljka došla kompletno spremna pa se sočnim poljupcem pozdravila sa koleginicom Anom Nikolić. Džentlmenski, kolega Nemanja ustupio je prvenstvo Ani u kabini za presvlačenje, ali je ubrzo shvatio da je pogrešio jer se njeno oblačenje odužilo.
- Ovakve stvari mi predstavljaju ogroman napor jer sam za 24 sata snimila tri emisije. Oni koji su bili iza scene kažu da je bilo fenomenalno, a ja ću sud dati kada uđem u montažu -
rekla je Sanja za „Press“.


Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti