Severina: Boris Tadić nije bio na promociji, ali ću mu poslati DVD

Severina: Boris Tadić nije bio na promociji, ali ću mu poslati DVD

Autor: | 15/12/2010

0

Hrvatska pop pevačica Severina Vučković u utorak uveče je u beogradskom klubu "Teatro" promovisala svoj DVD "Tridesete uživo", na kom je prikazana atmosfera iza scene i njene pripreme za koncert koji je prošle jeseni održala u beogradskoj Areni. Veliku pažnju izazvali su Severinini prijatelja iz sveta estrade, kao što su Haris Džinović i supruga mu Melina, Boki 13 koji je došao u društvu takođe izbačene farmerke Jelene Stožinić, zatim Tijane Dapčević, Dragana Brajovića BrajeGoran Bregović je svojim dolaskom na promociju potvrdio da su sve bliži dogovoru u vezi saradnje na njenom novom albumu, za koji nam je Severina otkrila da je već dobila 14 pesama i da ih ona i Goran pažljivo preslušavaju.
- Do Nove godine nemam dana pauze, a mislim da ni Goran nema, jer radi svoj album. Razgovarali smo o albumu, imam 14 jako dobrih pesama, od poznatih, manje poznatih i anonimnih autora, sviđaju mi se, tako da ćemo od Nove godine nešto krenuti da radimo. Nemamo tremu, Goran se nasnimao toliko albuma i kad smo radili 'Zdravo Mariju', jedini prioritet nam je bio da se sviđa nama, da nam bude lepo, da nam bude fino, da ga možemo slušati i za deset godina, mislim da smo uspeli. Napravili smo odličan album, nijedna pesma mi nije dosadna. Baš sam srećna što je RTS želeo da snimi ovaj koncert, jer neke dobre stvari se ne zabeleže. Mislim da su nastupi u Beogradu bili moja najbolja izdanja.
Na pitanje da li će DVD izdanje pokloniti i svom obožavaocu srpskom predsedniku Borisu Tadiću, jedna od najpopularnijih hrvatskih pevačica je rekla:
- Pošto je PGP RTS tek prekjuče napravio ovo izdanje, predsednik Tadić će ga svakako uskoro dobiti. Obećala sam mu na večeri kod našeg predsednika Josipovića i to baš me veseli.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin