Prevara godine: Elizabet harli uhvaćena na delu!

Prevara godine: Elizabet harli uhvaćena na delu!

Autor: | 14/12/2010

0

U ovoj godini bilo je na pretek razvoda poznatih ličnosti, počevši od Tajgera Vudsa, pa sve do Eve Longorije i Tonija Parkera. Ali, niko od njih nije uhvaćen u preljubi. A upravo to se desilo glumici Elizabet Harli... Četrdesetpetogodišnja Liz uhvaćena je u preljubi sa australijskim igračem kriketa Šejnom Vornerom (41) u prestižnom „Bentli“ hotelu, gde je i razotkrivena njihova ljubavna afera.
Glumica još od 2007. godine, kada se udala za indijskog milionera Aruna Najara, nije bila na meti tabloida jer, naravno, sve priče sa srećnim završetkom medijima nisu preterano zanimljive. A ni ova prevara verovatno ne bi bila snimljena da Liz i Šejn nisu razmenili nekoliko vrućih poruka, i to preko Tvitera, nakon čega je bilo samo pitanje vremena kad će se za njih zalepiti neki uporan paparaco i dobro zaraditi na snimljenom materijalu.
A kada su fotografije osvanule, Liz nije imala kud, pa je u roku od 37 minuta na Tviteru ostavila poruku: „Danas je grozan dan. Samo da znate, moj suprug Arun i ja rastali smo se pre nekoliko meseci! Najbliži članovi naše porodice i prijatelji su znali za to!“
U kom smeru će se stvari dalje odvijati, nije teško predvideti. Službeni razvod braka između Liz i Najara pitanje je trenutka, a da li će ona uspeti da svog ljubavnika odvoji od supruge Simone i njihovo troje dece, vreme će pokazati..

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi:

Najnovije vesti