Berguzar Korel i Halit Ergenc napustili Beograd

Berguzar Korel i Halit Ergenc napustili Beograd

Autor: | 11/12/2010

0

Glumački i ljubavni par Halit Ergenc i Berguzar Korel, odnosno Onur i Šeherezada iz popularne serije “1001 noć” danas su napustili Beograd. Do pre nekoliko sati su se družili sa medijima i fanovima iz Srbije i tom prilikom su otkrili neke zanimljive detalje vezane za seriju. Sve ljubitelje ove serije, sigurno zanimaju odnosi iza kulisa “1001 noć“, a lik koji je izazvao veliku pažnju i osvojio srca publike svakako je i mali dečak Kan, Šeherezadin sin. Iako je snimanje serije završeno pre godinu dana Berguzar i Halit su i dalje u kontaktu sa dečakom.
- Kada smo počeli da snimamo seriju Kan je imao četiri godine, bio je baš mali. Plašio se scena gde je morao da spava i kada smo snimali scenu gde on bolestan leži Kan je hteo da ode sa snimanja. Morala sam da mu objasnim da ću ja ostati bez posla ako on ode i jedva sam ga nagovorila da nastavi da snima. Imali smo zaista lep odnos tokom snimanja, a i sada se često čujemo telefonom sa njim -
otkrila je Berguzar.

Halit je posebnu povezanost, tokom snimanja, osetio sa glumcem Metinom Čekmezom, odsnono Burhanom iz serije. 

- Burhan i ja se poznajemo dugo, moj otac i on su radili zajedno u pozorištu. Veoma ga cenim, i kada je on na setu snimanja imam osećaj kao da mi je otac - ispričao je Halit. Po završetku serije “1001 noć“, Berguzar i Halit su, u poslovnom smislu, krenuli na različite strane i nema naznaka da će ponovo raditi zajedno.
- Trenutno snimam seriju gde glumim potpuno drugačiji lik od Šeherezade. Osim toga u poslovnom smislu se ne dešava ništa posebno s obzirom da se trudim da što više vremena provodim sa sinom Alijem-
kazala je Berguzar. - I ja snimam novu seriju koja govori o jednom periodu turske istorije. Za sada nemamo plan da ponovo glumimo zajedno - ispričao je Onur na konferenciji za štampu.
Halit Ergenc i Berguzar Korel, otputovali su iz Begrada, letom turskog “Erlajnsa“ u 14.45. U Srbiji su proveli svega 24 sata i za to vreme su posetili nekoliko poznatih restorana, te su bili gosti specijalne emisije “1002 noć“ na “Prvoj“ tokom koje je emitovana poslednja epizoda popularne serije. Jutros su imali susret sa novinarima, ali i fanovima koji su u nagradnoj igri osvojili upoznavanje zvezda. Onur i Šeherezada su sa velikim oduševljenjem pola sata pozirali fanovima, družili se i delili autograme.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još