Opra Vinfri: Nisam lezbijka!

Opra Vinfri: Nisam lezbijka!

Autor: | 09/12/2010

0

Američka voditeljka Opra Vinfri u suzama je demantovala da je već godinama u lezbijskoj vezi sa svojom asistentkinjom, i to sve pred milionima gledalaca u emisiji kod Barbare Volters.  Najpoznatija američka voditeljka Opra Vinfri tokom godina ugostila je u svojoj emisiji mnoge poznate ličnosti koje su se zaplakale pričajući o traumatičnim događajima iz svog života, a da pri tom nije ni slutila da će se i sama naći u toj situaciji.
Kada joj je koleginica voditeljka Barbara Volters postavila pitanje vezano za njen privatni život, Opra je briznula u plač.
- Ja nisam lezbijka, nisam ništa ni približno tome. Koliko puta ću morati da kažem da nisam gej. Ovo me strašno nervira, jer to znači da ljudi misle da lažem, a ja ne živim svoj život na takav način - kroz plač je objašnjavala kraljica tok šoua.
Iako je već godinama u vezi sa Stedmanom Grejemom, mediji su često pisali da Opra zapravo skriva svoju vezu sa svojom pomoćnicom Gejl King. Opra je dodala da joj je Gejl kao majka koju nikada nije imala i sestra kakvu bi svako poželeo.
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: opra vinfri

Pročitajte još