Isidora Bjelica: Udajem se na proleće!

Isidora Bjelica: Udajem se na proleće!

Autor: | 04/12/2010

0

Intrigantna književnica Isidora Bjelica kaže da su deca njeno najveće dostignuće i otkriva da uskoro planira da obnovi bračne zavete sa suprugom Nebojšom Pajkićem.
Vaš brak opšte nije tipičan...
- Brak je umetničko delo koje sami stvaramo. Ljudi mnogo više vremena potroše negujući kućne ljubimce ili fikus nego svog muža. U brak mora da se ulaže kreativna energija, ljubav i inspiracija i tada on postaje mnogo više od kuvanja, pranja veša i seksa.
Planirate da obnovite bračne zavete?
- Kada smo se Pajkić i ja venčali 1994, nismo imali para za pristojnu svadbu. Čak je postojala kladionica koja je predviđala da će naš brak potrajati najviše dve i po godine. On je posudio odelo od mog oca, da se ne bi venčao u odelu koje je imao u prošlom braku, a meni je mama sašila venčanicu.
Burme su nam bile strašno tanke, a vino koje smo kupili bilo je u kanisteru, pa su ga ukrali misleći da je benzin. Napravili smo svadbu za prijatelje i rodbinu u kući. Nismo imali bračno putovanje, a ni stan u kojem ćemo stanovati... Tuga i jad. Kad nas je nedavno moj prijatelj iz Šri Lanke pozvao da dođemo, rekla sam Pajkiću da bi tamo mogli da obnovimo bračne zavete! Najverovatnije će se to desiti na proleće.  Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: isidora bjelica