Jedan danu Austriji sa Sekom Aleksić: Malo posla, malo uživanja...

Jedan danu Austriji sa Sekom Aleksić: Malo posla, malo uživanja...

Autor: | 02/12/2010

0

Pevačica Svetlana Aleksić boravila je proteklog vikenda u Sloveniji i Austriji.
- Ne volim da kasnim, to očekujem i od saradnika. Veljko vozi brzo, ali veoma pažljivo. Smestićemo se u hotel koji ima savršen spa-centar, malo ćemo se opustiti i onda na posao! Moja publika uvek očekuje da sam na nivou zadatka -
rekla je za "Press" Seka tokom puta u Ljubljanu. Pošto su folk zvezda i njen suprug srdačno dočekani u hotelu i smešteni u jedan od najluksuznijih apartmana, usledilo je opuštanje u spa-centru, a zatim i pripreme za nastup.
- Sa mnom uglavnom idu moj frizer i šminker, a kada nije dalek put spremna krenem iz Beograda, pa u hotelu samo popravim frizuru i šminku
- rekla je Seka, koja je u diskoteci u Ljubljani dočekana uz ovacije i vrisak publike: "Seko, volimo te, ti si naša jedina kraljica!" Pevačica je u pratnji obezbeđenja prošla kroz krcatu diskoteku i stigla do bine gde ju je čekao njen bend "Aspirin".

Čim je zapevala hit "Poslednji let", svi su skočili na noge i u horu je pratili!Folk zvezdi nije bilo teško da se slika sa svima i da daje intervjue za brojne slovenačke televizije.
- Upravo sam završila nastup, četiri sata je ujutru i, verujte, ne osećam umor. Neopisivo je druženje sa publikom i ta energija koju razmenjujemo. Moj najvatreniji fan iz Slovenije uvek me obraduje, pa mi je tako i sada doneo lutku Mini Maus, koju obožavam - rekla je Seka.

Posle kratkog sna, bračni par Piljikić je krenuo za Beč, koji oboje obožavaju. U austrijskoj prestonici bili su smešteni u luksuznom hotelu "Hilton" u centru grada. Vreme nisu gubili i odmah su otišli da se vide sa prijateljem i saradnikom Mićom, vlasnikom najveće bečke diskoteke "Nahtverk". Susret je zakazan u kineskom restoranu.

- Seka je pravi profesionalac, uvek ispoštuje dogovor i, verujte, njen rekord po posećenosti niko nije oborio. Sećam se kada sam je prvi put pozvao da gostuje. Napravila je lom i ja sam joj tada rekao: 'Devojko, ti ćeš postati velika zvezda', što sada i jeste - rekao je Mića.

Sutradan je Seka rekla: "Danas ću se posvetiti omiljenom hobiju – šopingu." U radnji "Versaće" kupila je najnoviji model cipela, a u "Dolčeu i Gabani" nekoliko haljina. Sekin suprug odabrao je nekoliko modela u "Dizelu", a svoju dragu je obradovao specijalno upakovanom zaher tortom. Pri kraju dana par je odlučio da se osami i ode na romantičnu večeru u italijanski restoran.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: seka aleksić