Humana Seka Aleksić: Muzikom protiv bolesti i stradanja!

Humana Seka Aleksić: Muzikom protiv bolesti i stradanja!

Autor: | 30/11/2010

0

Folk diva Svetlana Aleksić koristi svaki trenutak kako bi svojim humanitarnim aktivnostima pomogla unesrećenima. Naime, Seka će 8. decembra održati veliki koncert u zeničkoj "Areni" pred 10.000 ljudi, a sav prikupljeni novac otići će na lečenje 29-godišnjeg Kenana Kremića, koji boluje od leukemije. Pevačicini gosti biće Darko Lazić i Amadeus bend.
Pored toga, Seka će nastupiti i zajedno sa svojim kolegama Acom Pejovićem i Acom Lukasom na koncertu koji će biti organizovan 23. decembra u "Beogradskoj areni" za zemljotresom pogođene Kraljevčane, a pod pokroviteljstvom produkcijske kuće "Beoton". Pored njih troje svoje učešće potvrdili su i pevačice Zorica Brunclik i Marija Šerifović.
- Svetlana Aleksić iza sebe ima brojne humanitarne akcije i nastupe koje je sama organizovala u okviru svog fonda "Deci s ljubavlju", ali se uvek sa zadovoljstvom odaziva na akcije koje organizuju njene kolege kako bi pomogla onima kojima je to potrebno. Seka se trenutno nalazi u Zenici, gde će održati veliku konferenciju za novinare povodom koncerta za Kenana i tom prilikom uputiti apel da svi ljudi dobre volje pomognu unesrećenima - navodi se u zvaničnom saopštenju Press službe Seke Aleksić.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: seka aleksić