Knez: Dobro je što su me izbacili, sve mi se smučilo!

Knez: Dobro je što su me izbacili, sve mi se smučilo!

Autor: | 27/11/2010

0

Nenad Knežević Knez sinoć je izbačen iz svog plemena Bahandi! Pevač kaže da mu je muka od „Survajvera" i da mu je drago što je napustio takmičenje.
- Bolje što su me izbacili, zasitio sam se svega i nisam imao volju da se borim. Čini mi se da sam im bio trn u oku! U plemenu je vladala izuzetno napeta atmosfera, zbog koje se nisam osećao prijatno. Svi takmičari su bili opterećeni, a nekima je smetalo što sam pokušavao da ih nečemu naučim. Kada sam skapirao na koji način me gledaju, digao sam ruke od svega - kaže Knez za Press.
Pevač tvrdi da ne zamera Goci Tržan što je lobirala kod ostalih takmičara da glasaju za njega.
- Neću da je osuđujem što je lobirala da me izbace, možda je u meni prepoznala ozbiljnu konkurenciju. Od samog početka takmičenja tvrdila je da nema taktiku, a njena dela su govorila sasvim suprotno. Recimo, na plemenskom savetu priznala je da je pravila savez sa ženama, potom je pokušala da vrbuje Marka Bulata da sklopi „dil" sa njom. Ali, Gocin plan je pao u vodu, jer je Marko pošten i odbio ju je. Imao bih svašta da kažem, ali bolje je da ćutim - revoltiran je Knez i dodaje:
- Moralni pobednici ovog rijalitija su Marko Bulat i Nikola Rokvić!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti