Može li Kejt Midlton postati nova Lejdi Dajana?

Može li Kejt Midlton postati nova Lejdi Dajana?

Autor: | 25/11/2010

0

Hoće li Kejt Midlton, verenica princa Vilijama, uspeti Britancima da nadomesti prerani gubitak voljene princeze Dajane, po svemu sudeći, pokazaće vreme. Poređenja su neminovna i počela su mnogo pre nego što je par zvanično objavio svoju veridbu. Dok jedni tvrde da Kejt nikada neće imati šarm i gracioznost pokojne Ledi Di, drugi su čvrsto uvereni da je ona već postala modna ikona mladih Britanca.
Kejt Midlton i princ Vilijam venčaće se 29. aprila naredne godine u Vestminsterskoj palati, a ovaj događaj će, prema nekim procenama, što uživo, što putem malih ekrana ispratiti oko milijardu ljudi. Očekuje se da će mlada  blistati u venčanici nekog od britanskih kreatora toga dana, ali ono što je možda važnije i od samog venčanja jeste može li Kejt Midlton da postane vodeća modna ikona Ujedinjenog Kraljevstva i reprezentativna princeza, koja će biti ne samo uzor nacije već i ostatka sveta. Do sada se Kejt u javnosti uglavnom prikazivala u smernim i svedenim kombinacijama, a ako bi trebalo porediti njen stil sa princezom Dajanom, jasno je da joj fali više harizme i smelosti da istakne svoju ličnost na pravi način.
- Ne treba zaboraviti da je princeza Dajana takođe na početku lutala kada je njen stil u pitanju, ali posedovala je jedan specifični šarm, dok je izraz njenog lica toliko bio dominantan da je u prvi plan uvek izbijala njena ličnost. Voleli su je mnogi modni kreatori, bila je prijateljica Đanija Versaćea koji ju je često odevao, o njenom izgledu je brinuo čitav tim stilista, a čuveni fotograf Mario Testino napravio je i knjigu fotografija o njoj. Dajana je tako postala britanska klasika, te će sada Kejt biti veoma teško da se nametne i napravi svoj stil. Ona ima lepo lice i lepu liniju, a uz dobar tim možemo uskoro da očekujemo da na njoj vidimo neke promene nabolje - kaže naš poznati modni kreator Bata Spasojević, koji je za “Blic” analizirao modni stil Kejt Midlton.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još