Danilu Dači Ikodinoviću porodica preča od direktorske fotelje

Danilu Dači Ikodinoviću porodica preča od direktorske fotelje

Autor: | 22/11/2010

0

Proslavljeni sportista Danilo Ikodinović rešio je da podnese ostavku na mesto direktora Vaterpolo kluba „Vojvodina“. Iako je u zvaničnom saopštenju kao razlog svoje odluke naveo privatne obaveze, mogle su se čuti priče da je zapravo reč o bračnim problemima koje želi da reši. Nekadašnji reprezentativac nije dozvolio da mu spekulacije naruše mir i u potpunosti uživa sa svojom porodicom, suprugom Natašom Bekvalac i kćerkom Hanom.
- Bilo mi je teško da donesem tu odluku. Zbog privatnih obaveza o kojima ne želim da pričam jer sam ih sam prihvatio, i niko mi ih nije nametnuo, više nisam mogao u potpunosti da se posvetim klubu. Nisam hteo da radim nešto samo da bi se reklo da sam direktor, jer ja sam sve svoje poslovne ambicije davno ostvario. Samo ne znam zbog čega su mediji i ovoga puta izokrenuli priču, pa su naveli da sam to učinio zbog privatnih problema, što nema veze sa istinom - kaže za „Hello!“ Danilo i dodaje da ga novinski napisi o njegovom i Natašinom odnosu više ne pogađaju.
- Na tračeve ne reagujem. Moja supruga i ja se sada zabavljamo, čitajući neistine o nama, sve to nas nasmeje. Oboje smo s vremenom oguglali na to.
Poznati bračni par slobodno vreme voli da provodi sa kćerkom Hanom ili u druženju sa prijateljima na nekom od novosadskih salaša, daleko od očiju javnosti. Zajednička pojavljivanja na raznim događajimaa izbegavaju, pa  Natašu često možemo videti bez supruga.
- Za ovih šest godina koliko smo nas dvoje zajedno ne znam koliko su puta ljudi mogli da me vide sa Natašom na nekom javnom dešavanju. Mi sportisti svoje kvalitete pokazujemo na terenu, a ne po raznim promocijama. Zaista to ne volim, bolje reći grozim se toga. Nataša ide više zato što mora nego što to želi - kaže Danilo.
Nekadašnji vaterpolista i pop pevačica nedavno su pozvani da budu učesnici novog rijaliti šou-programa „Parovi“. Budući da ovaj sportista ne voli takvu vrstu egzibicionizma, kao ni izlaganje intimnog života širokom auditorijumu, odbili su ponudu.
- Mene u tim emisijama nećete gledati. Jedino ako bi mi neko ponudio toliku svotu da bih njom mogao da obezbedim i svoje praunuke. Možda bih u toj situaciji žrtvovao tri meseca života. Inače, ne osuđujem ljude koji učestvuju u rijalitiju. To su uglavnom osobe koje su dobile priliku da na taj način poboljšaju život svoje porodice. Nemam potrebu za tim jer finansijski dobro stojimo - kaže na kraju Danilo, koji planira da posle diplomiranja na Fakultetu za sportski menadžment upiše master studije.

Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti