Šta je sve bivša devojka Mela Gibsona ispričala Lariju Kingu?

Šta je sve bivša devojka Mela Gibsona ispričala Lariju Kingu?

Autor: | 18/11/2010

0

Bivša devojka Mela Gibsona, Oksana Grigorijeva, otvorila je dušu Lariju Kingu i i ispričala detalje januarskog obračunana kada je strahovala za svoj i život njihove, tada šestomesečne, ćerke. Svet su obišli snimci na kojima Mel viče na Oksanu, preti joj i naziva je pogrdnim imenima tokom jedne od svađa u januaru, a Oksana kaže da je sve snimala jer se bojala da neće dočekati jutro.
- Prvo me zvao telefonom i pretio mi. Pokušala sam da dobijem njegovog psihologa... Naše razgovore sam počela da snimam oko 23 časa, jer sam bila skorosigurna da neću preživeti noć. Želela sam da snimci mojoj majci posluže kao dokaz ko me je ubio - rekla je Oksana.
Posle telefonskih pretnji, Mel je došao kući u kojoj je Ruskinja bila sa njihovom ćerkom i njenim dvanaestogodišnjim sinom iz prvog braka.
- To se desilo u njegovoj, tada našoj kući. Otrčala sam u sobu mog sina i rekla mu da se sakrije, što je on i uradio. Stajala sam na sredini sobe sa bebom u naručju kada je Mel utrčao i bez razmišljanja me dva puta snažno ošamario.
Ruskinja kaže da Mel nije bio pijan i da je posle šamara usledilo davljenje.
- Pokušao je prvo da me zadavi, a onda mi je zapretio i pištoljem. Te noći sam pobegla od njega, a on je me već narednog jutra zvao da pita postoji li šansa da se pomirimo.
Oksana kaže da joj je rekao da se to više nikad neće ponoviti i zamolio ju je da o svemu ćuti, ali ona mu više nije verovala, prenosi Mondo.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin