Dušan Kovačević na promociji spota Zdravka Čolića "Poplava"

Dušan Kovačević na promociji spota Zdravka Čolića "Poplava"

Autor: | 10/11/2010

0

U „Zvezdara teatru” održana je promocija novog spota Zdravka Čolića „Poplava” koji su režirali Aca Bošković i Gordan Matić. Beogradske legende Duško Kovačević, Momčilo Bajagić Bajaga i Peca Popović u spotu su glumili članove Čolinog mini orkestra, a pesma je originalno napisana za pozorišnu predstavu po tekstu Dušana Kovačevića, na muziku Momčila Bajagića Bajage.
- Čudna je sudbina nekih spotova sa novog albuma „Kad pogledaš me preko ramena”. U Sarajevu sam snimio spot „Manijači” sa svojim prijateljem iz Sarajeva, Goranom Bregovićem, a evo sad u Beogradu sa mojim beogradskim prijateljima. Peca je insistirao da se vozikamo brodićem po Savi, pa smo mu izašli u susret. Duško Kovačević je napisao i scenario - rekao je Čola.
Posle nedavne smrti oca, Čola se oporavio i spreman je da krene na novu turneju. Za samo osam meseci izgubio je prvo majku, pa potom i oca.
- Ovo mi je bila teška godina i neke stvari sam teško emotivno podneo. Porodica, supruga i obe moje ćerke, pomogle su mi da lakše prebrodim krizu. Sada se vraćam koncertima, jer mi rad daje snagu da zaboravim loše stvari. Imaću nekoliko nastupa u evropskim gradovima do Nove godine, a sledeće godine videću da ponovo napravim nešto i u Beogradu - rekao je Čola za Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin