Idealno lice: Marija Karan i Vanja Udovičić kao Šeril Kol i Dejvid Bekam!

Idealno lice: Marija Karan i Vanja Udovičić kao Šeril Kol i Dejvid Bekam!

Autor: | 09/11/2010

0

U nedavnom istraživanju koje su sprovele velike kozmetičike kompanije u Britaniji za osobe sa gotovo idealnim proporcijama lica izabrani su pevačica Šeril Kol i fudbaler Dejvid Bekam. Kada bi se ovakvo istraživanje sprovodilo u Srbiji, na vrhu liste svakako bi se našla glumica Marija Karan i vaterpolista Vanja Udovičić, koji su često birani za najpoželjnije osobe u Srbiji.
“Blic” je analizirao šta je to što ovo dvoje mladih i uspešnih ljudi čini tako privlačnim za veliki deo populacije, a opšti utisak je da je i kod Marije Karan i kod Vanje Udovičića to pre zbirna kombinacija uspeha i izgleda u odnosu na sam izgled.
- Ovde imamo dva tipična predstavnika sa Balkana. I Marija i Vanja imaju krupnije oči i taj neki bebi fejs izgled, što znači da će i za deset i dvadeset godina izgledati mnogo mlađe nego što jesu, odnosno teže će se menjati. Ono što je zanimljivo je da njih dvoje čak negde i liče. Na njihovim licima ne postoji ništa što smeta i ništa ne ide van proporcija - kaže naša poznata šminkerka Jelena Maćić.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin