Pogledajte kako izgleda bina na kojoj će pevati Aca Lukas

Pogledajte kako izgleda bina na kojoj će pevati Aca Lukas

Autor: | 01/11/2010

0
Evo, ovako će izgledati bina na kojoj će 03. i 04. novembra pevati Aca Lukas u Beogradskoj areni. Kao što vidite biće u obliku njegovih inicijala, a jedini Beograđanin kome je za sada pošto od ruke da napuni dve Arene, zahvaljujući neobičnom obliku moći će i da prošeta među obožavaocima.
Želja mi je bila da imam upravo ovakav stejdž. Postoje delovi bine koji ulaze u takozvani Fan pit-deo gde će biti moji najverniji fanovi. Ovaj model bine, omogućava mi da imam odličan kontakt sa publikom. Interesantno je da iako nam to nije bila prvobitna ideja, da je sam oblik stejdža u obliku mojih inicijala AL - kaže Aca Lukas čije koncerte uspešno realizuje producentska kuća “Beoton”.

Zbog površine samog stejdža za montažu je neophodno tri dana i noći. Iako je urađena po Acinim željama i nacrtu, ova bina ne zaostaje za binama kakve imaju svetske zvezde. Inače, zna se da karata za prvi koncert nema, a već trećina Arene je rasprodata za drugi. Nema sumnje da će se Aca fenomenalno provesti na rođendanu!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još